Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ekim, 2017 14:24 tarihinde yayınlandı
0

Edanur’un babası son yolculuğuna uğurlandı 

Karabük’te 7 yıl önce evinin önünde oynarken başına isabet eden kurşunla ölen 4 yaşındaki Edanur’un ölümüne sebep olan failleri bulamadan geçirdiği kalp ameliyatından sonra hayatını kaybeden baba Yusuf Avcı, son yolculuğuna uğurlandı.
Birkaç ay önce sık sık baygınlık geçirmesi sebebiyle Ankara’ya tedavi olmaya giden baba Yusuf Avcı’nın kalbinin delik olduğu anlaşıldı. Ameliyat olması gerektiğini öğrenen Avcı, Ankara’da gittikleri hastanede yer olmadığı için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Avcı, önceki gün saat 12.00 sıralarında kalp ameliyatına alındı. Sabaha karşı 04.00 sıralarında 16 saat süren ameliyattan çıkan 35 yaşındaki Avcı, yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetmişti. Ailenin doktor ihmali olduğu iddiası üzerine otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderilen Yusuf Avcı’nın naaşı memleketi Safranbolu’ya getirildi. Öğle namazını müteakip Dedeoğlu Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Yusuf Avcı’nın naaşı gözyaşları arasında Aşağıçiftlik köyünde 7 yıl önce askeriyeden gelen kurşunla hayatını kaybeden kızı Edanur’un yanına defnedildi. Eşinin mezarı başında Naciye Avcı ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Başlıksız 8 kopya

AĞABEYİ AHMET AVCI: “CAN YOLDAŞIMI KAYBETTİM, TÜMÜYLE DOKTOR HATASI”
Gencecik can yoldaşı kardeşini kaybettiğini ve ölümünde doktor hatası olduğunu iddia eden ağabey Ahmet Avcı, “Hakkımı sonuna kadar arayacağım, şikayetçi oldum. Suçlular adalete inşallah en kısa zamanda teslim olacak, herkes cezasını çekecek. Onun da yaşamaya hakkı vardı. 35 yaşındaki gencecik adam iki tane çocuk bıraktı geride, bir tane çocuk gömdü buraya. Yıllardır onun mücadelesini verdi, sonuçsuz kaldı. Üzerini ört pas ettiler. Onun sonucunu göremeden kendi gitti, kendi doktorların gazabına uğradı. Yapamayacakları ameliyatı ne için almışlar? Yapamayacağı işi neden devralmışlar? Hakkımı sonuna kadar arayacağım, savcılığa bildirdim. Herkes cezasını çekecek. İki tane çocuk yetim kaldı. İkisinin de davasını sürdüreceğim. Ben arkasındayım. Ben kardeşimin hukuk mücadelesini devam ettireceğim” dedi.
4 YAŞINDAKİ KIZI BAŞINA İSABET EDEN KURŞUNLA ÖLMÜŞTÜ
Ameliyat sonrası hayatını kaybeden Yusuf Avcı, 3 çocuğundan biri olan Edanur’un 7 yıl önce kimliği hala belirlenemeyen faillerce atılan G-3 mermisinin başına isabet etmesi sonucu ölümünü aydınlatamadı. Baba Yusuf Avcı, soruşturmayı yürüten ve takipsizlik kararı veren askeri hakimin ve o dönemde görevli albayın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden alındığını iddia ederek, yeniden soruşturma açılması için geçen yıl Başbakanlık İletişim Merkezine başvuruda bulunmuştu. Bunun üzerine Safranbolu Cumhuriyet Başsavcılığı, takipsizlik kararı verilen dosyayla ilgili tekrar inceleme başlattı. Kızının ölümüne yol açan silahın sahibinin bulunması için 7 yıl mücadele veren Yusuf Avcı, sorumluların cezalandırıldığını göremeden yaşamını yitirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tosya belediyesinden oto sanayi bolgesinde cevre temizligi dq4sOb1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde çevre temizliği gerçekleştirerek, çevre kirliliğine sebep olan ve yolları daraltan olumsuzluklar giderildi.

Tosya Belediyesi ekipleri tarafından Oto Sanayi Bölgesi’nde düzensiz şekilde bırakılan hurda araçlar, çevre kirliliğine sebep olan görüntüler ve yolların daralmasına sebep olan olumsuzlukların giderilmesi için çalışma başlattı. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ortak kullanım alanlarının amacı dışında kullanılması, çevreyi ve şehir düzenini olumsuz etkileyen görüntülerin oluşmasının kabul edilemez olduğu belirtilerek, şehrin düzenini bozan hiçbir oluşuma izin verilmeyeceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin