karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
duzeltme giresunda lisede cinayet qKmUzEW1
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

(Düzeltme) Giresun’da lisede cinayet

Giresun’un Aksu mahallesinde bulunan Toplumsal Bilimler Lisesi’nde bugün sabah saatlerinde okulun güvenlik vazifelisi, okulun hizmetli takımında çalışan bir bayanı ve onun kız kardeşini silahla vurdu. Olayda abla olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan kız kardeşi hastanede ameliyata alındı.
Alınan bilgiye nazaran, Toplumsal Bilimler Lisesi’nde güvenlik takımında çalışan A.T. (53), şimdi bilinmeyen bir nedenle okulun hizmetli takımında paklık vazifelisi olarak çalışan Rana Çavuş Gökçin (27) ve ablası Yonca Çavuş’u (30) silahla vurdu. Olay sonrası okula çok sayıda polis grubu ve sıhhat vazifelisi çağrılırken, ağır yaralanan 2 bayana müdahale edildi. Tüm müdahalelere karşın Yonca Çavuş olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi Rana Çavuş Gökçin ise hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Kaçan A.T.’yi yakalamak için çalışma başlatılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.
Öte yandan A.T.’nin bir müddet evvel cezaevinden tahliye olduğu ve eski hükümlü takımından topluma kazandırılmak için okulda işe alındığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
vsvs 1
Aylin Sarıoğlu tarafından
06 Mart, 2026 10:27 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Genç Sağlık Sendikası Üyeleri İftarda Buluştu

Karabük Genç Sağlık Sendikası, üyeleriyle birlikte düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Karabük’te Chato Premium Cafe’de gerçekleştirilen iftar programına sendika üyeleri yoğun katılım sağladı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla düzenlenen programda katılımcılar aynı sofrada oruçlarını açtı.

Genç Sağlık Sendikası Karabük Şube Başkanı Hidayet Güler, programda yaptığı konuşmada geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının önemine değindi.

Güler, “Ramazan ayında üç senedir birlikte iftar açıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz yıllarca böyle devam eder inşallah.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin