Düzceliler yaylada karın keyfini çıkardı - Karabük Haber Postası
duzceliler yaylada karin keyfini cikardi rYe8Lskr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2026 12:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzceliler yaylada karın keyfini çıkardı

Düzce (İHA) – Düzce’de etkili olan kar yağışı, yüksek kesimlerde 1 metreye kadar ulaşırken Düzceliler yaylalarda karın keyfini çıkardı. 360 derece aksiyon kamerası çekimiyle muhteşem görüntüler ortaya çıktı.

Düzce’de 3 gündür etkili olan kar yağışı kent merkezinde 10 santimetre kalınlığa ulaşırken, yaylalarda ve yüksek kesimlerde 1 metre ölçüldü. Özellikle Topuk Yaylası’nda yağan karla birlikte, doğasever vatandaşlar bölgeye giderek karın keyfini çıkardılar. Çocuklarıyla kayak yapan vatandaşlar, ayrıca kendilerini araçlarının arkasına bağlayarak da büyük heyecan yaşadılar. Ayrıca 360 derece kamerayla çekilen görüntüler muhteşem manzarayı ortaya çıkardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin