Reklam
Reklam
duzcede uyusturucu operasyonu 5 kisi tutuklandi iwcpRvDb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de uyuşturucu operasyonu: 5 kişi tutuklandı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 3 bin 684 sentetik ecza ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından iki ayrı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Polis ekipleri tarafından otoyol üzerinde yapılan ilk çalışmada durdurulan araç içinde yapılan aramada 50 kutu halinde toplam 2 bin 799 adet sentetik ecza ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılan ve çeşitli suç kayıtları olan M.S.(28), G.B.(36) ve T.Y.Z. (30) isimli şahıslar gözaltına alındı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Düzce Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

Otel odasında bulundu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan sokak çalışmalarında çeşitli suç kaydı bulunan O.Ç. (24) ve D.D. (25) isimli şahısların üzerinde ve otel odasında yapılan aramada 885 adet sentetik ecza ve 1 gram esrar maddesi ele geçirildi.Şüpheli 2 şahıs sevk edildikleri Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
TASARIM5 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Mayıs, 2026 14:02 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

SAFRANBOLU BELEDİYESİNDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Safranbolu Belediyesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bayram öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek çalışanların ve ailelerinin bayramını kutladı. Belediye hizmet binasında düzenlenen programa Belediye Başkan Yardımcıları Taner Timar, Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş ile birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun gelişimi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden fedakarca çalışan tüm personele teşekkür etti.

Köse, bayramlaşma merasiminde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, kentimiz için emek veren mesai arkadaşlarımızla bayramlaşma programında bir araya geldik. Safranbolu’muza değer katan çalışma arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.”

Başkan Köse ve başkan yardımcıları, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Program, iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin