Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2023 00:36 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

Düzce’de silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, daha önce aralarında husumet bulunan C.S., E.Ş. ve Ö.Ş., Gaziantep Caddesi girişinde karşılaştı. C.S., yanındaki silahla E.Ş. ve Ö.Ş.’ye ateş edip olay yerinden kaçtı. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ayaklarından yaralanan şahıslar, ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yaparken, polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin