Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2023 10:35 tarihinde yayınlandı
0

Düzce’de sel sonrası çalışmalar hızlandı

Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Efteni Gölü ile Melenağzı mevkii arasında 100’den fazla iş makinesinin çalıştığını bu yıl sonu itibariyle İçmeler köyünün gündeminden sel olayını çıkaracaklarını söyledi.
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç ile birlikte, DSİ‘nin ilde başlatmış olduğu çalışmaları inceledi.
Öztürk, 100 üzerinde iş makinesinin sahada çalıştığını belirterek “Son yaşadığımız sel felaketinden sonra Tarım Orman Bakanımız buraya gelmişti ve şöyle bir söz vermiştik. ‘Sel afetini bu yılsonuna kadar Düzce’nin Gölyaka ilçesi İçmeler Köyü gündeminden çıkaracağız’ demiştik. Şu anda görüldüğü gibi Melen Çayı içerisinde dar alanda 5 tane toplamda 21 tane iş makinesi Melenağzı’yla Hasanlar Barajı arasında çalışıyor. Bunun yanında burada görmediğiniz 96 tane daha iş makinesi Hasanlar ve Melenağzı arasında çalışmalarına devam ediyor. Burada yapılan çalışma ise dere yatağına zamanla gelen mil yatağın derinliğinin kaybetmesine neden olmuş. Bu da taşkınlara sebep veriyordu. Burada dere yatağını temizleyerek derinleştiriyoruz. Yine Efteni Gölünden Melenağzına kadar olman bölgede çalışmaları sürüyor. Efteni projesinin bitmesi, dere yatağının temizlenmesiyle İnşallah sel olayını bu bölgenin gündeminden çıkaracağız” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin