karabuk
İmsak 05:57
Güneş 07:22
Öğle 13:08
İkindi 16:11
Akşam 18:43
Yatsı 20:02
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
duzcede minibus ile otomobil carpisti 3 kisi yaralandi m3TBwlWa
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Aralık, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce’de minibüs ile otomobil çarpıştı 3 kişi yaralandı

Düzce(İHA) – Düzce’de meydana gelen trafik kazasında, minibüs ile araba çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza 23.00 sıralarında Aydınpınar Caddesi Turaplar Köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, Düzce kent merkezi istikametine gitmekte olan Citröen marka 81 AFG 027 plakalı minibüs karşı istikametten gelen Mazda marka 06 AS 8847 plakalı arabaya çarptı. Çarpmanın tesiri ile araba aksi şeride dönerken, minibüsün ise art lastiği koptu. Kazada araba şoförü A.M. ile yanında yolcu olarak bulunan S.K. ve minibüste bulunan lakin öbür bir araçla hastaneye götürülmesi nedeniyle ismi şimdi tespit edilemeyen 1 kişi yaralandı.
Otomobilde bulunan yaralılar sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda unlu mamullerde gramaj ve hijyen kontrolu yapildi 1QS3tbL5
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da unlu mamullerde gramaj ve hijyen kontrolü yapıldı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde zabıta ekiplerince Ramazan ayı sebebiyle unlu mamullerde gramaj ve hijyen kontrolü yapıldı.
Taşköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üretimi yapan işletmelere yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirdi. Vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla yapılan kontrollerde, özellikle Ramazan pidesi üretimi mercek altına alındı.
Denetimlerde pidelerin gramaj uygunluğu hassas terazilerle ölçülürken, üretim alanlarının hijyen şartları da ayrıntılı şekilde incelendi. İşletmelerin ilgili mevzuata uygun üretim yapıp yapmadığı kontrol edilirken, gerekli bilgilendirme ve uyarılar da yapıldı.
Taşköprü Belediye Zabıta Müdürü Hüseyin Mola, halk sağlığının korunmasının öncelikli görevleri olduğunu vurgulayarak, Ramazan ayı boyunca ve sonrasında da denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin