karabuk
İmsak 05:50
Güneş 07:14
Öğle 13:07
İkindi 16:15
Akşam 18:49
Yatsı 20:08
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
duzcede cok sayida silah ve muhimmat ele gecirildi XAr7TZ1j
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Düzce’de çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de jandarma takımlarınca yapılan çalışmalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, jandarma sorumluluk bölgesinde 24 Mart-6 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen kontrol ve uygulamalarda toplam 217 olay meydana gelirken, bu olayların yüzde 97’sinin aydınlatıldığı bildirildi. Birebir devirde yapılan şok yol denetimleri ve huzur-güven uygulamalarında çeşitli cürümlerden aranan 51 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda ise 14 tabanca, 42 tabanca şarjörü, 1 kurusıkı tabanca, bin 73 tabanca fişeği, 11 av tüfeği, 42 av tüfeği fişeği, 1 bıçak, 3 tabanca susturucusu ve 5 tabanca namlusu ele geçirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dq2
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Mart, 2026 13:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Çocuklar Parklarını Bekliyor

Karabük merkeze bağlı Kartaltepe Mahallesi Cevizkent TOKİ bölgesinde bulunan çocuk parkı, yaklaşık 4 ay önce daha modern bir park yapılacağı belirtilerek kaldırıldı. Ancak aradan geçen süreye rağmen herhangi bir çalışma başlatılmaması mahalle halkının tepkisine neden oldu.

Mahalle sakinleri, çocukların güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği tek alanın ortadan kaldırıldığını belirterek, boş bırakılan alanın zamanla mezbelelik hale dönüştüğünü ifade etti. Parkın bulunduğu alanın şu anda atıl durumda olduğu, çevresinde moloz ve çeşitli atıkların yer aldığı görüldü.

Vatandaşlar, özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte çocukların oyun oynayacak alan bulmakta zorlandığını dile getirerek, verilen sözlerin yerine getirilmesini istedi. “Çocuklarımız dört aydır park bekliyor. Yıkılırken çok kısa sürede yenisinin yapılacağı söylenmişti ancak ortada bir çalışma yok” diyen mahalle sakinleri, yetkililerden açıklama bekliyor.

Konuyla ilgili olarak Karabük Belediyesi’nden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, mahalle halkı parkın bir an önce yapılarak çocukların hizmetine sunulmasını talep ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin