Düzce’de 3 ayrı ilçede yangın çıktı, 1 kişi hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
duzcede 3 ayri ilcede yangin cikti 1 kisi hayatini kaybetti LKO8w99a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Aralık, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de 3 ayrı ilçede yangın çıktı, 1 kişi hayatını kaybetti

Düzce’de sabaha karşı Akçakoca, Çilimli ve Gümüşova ilçelerinde yangın meydana geldi. Çıkan yangınlarda 1 kişi hayatını kaybederken konutlarda büyük hasar meydana geldi.

Düzce’de 3 farklı ilçede sabaha karşı çıkan yangınlar gökyüzünü aydınlattı. Birinci yangın Akçakoca ilçesinde sabaha karşı 04.30’da meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran yazlık meskenin çatı kısmında belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Alevleri fark edenlerin ihbarı ile bölgeye giden Akçakoca itfaiyesi yangını kısa müddet içerisinde denetim altına alarak söndürdü.

İkinci yangın ise Çilimli ilçesine bağlı Şerefiye Mahallesi’nde Nezih Uyanık’a ilişkin meskende saat 06.00’da meydana geldi. Alevlerin yükseldiğini fark edenler konut sahibi Nezih Uyanık’ı konuttan çıkartırken, durumu itfaiye gruplarına bildirdi. Çilimli Belediyesi itfaiye takımlarının çalışması ile yangın söndürülürken, konutta büyük maddi hasar meydana geldi.

Engelli eşini dışarı çıkardı, yangını söndürmek için meskene girince hayatını kaybetti

İlde üçüncü yangın ise yeniden sabah 06.00 sıralarında Gümüşova’ya bağlı Ardıçdibi köyünde meydana geldi. Yaşar Sadak’a ilişkin konutta bacadan kaynaklı olduğu kestirim edilen yangın çıktı. Alevler bir anda konutu sarınca Yaşar Sadak, engelli eşini kucağına alarak dışarı çıkardı. Tekrar meskene girip yangını söndürmek isteyen Yaşar Sadak bir daha dışarı çıkamadı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Gümüşova ve Düzce Belediyesi itfaiye gruplarının çalışması ile yangın söndürülürken, Yaşar Sadak’ın cansız vücudu otopsisi yapılmak üzere İsimli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kentte meydana gelen 3 farklı yangın ile ilgili polis ve jandarma takımları tarafından inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 2 evde yangin cikti ahir odunluk ve samanlik da yandi 8siTNLQZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 2 evde yangın çıktı: Ahır, odunluk ve samanlık da yandı

Kastamonu’nun Daday ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ev ile ahır, odunluk ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Köylülerin de destek verdiği çalışmalarda ahırdaki hayvanlar ile bazı tarım aletleri kurtarıldı.

Yangın, Daday ilçesine bağlı Kayabağı Köyü Kalyar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cami imam-hatibi Satı Kartal’a ait 2 katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, Reyhan Yavuz’a ait 2 katlı ahşap eve de sıçradı. Alevler, evlerin yanında bulunan ahır, odunluk ve samanlığı da sararak büyük çapta hasara yol açtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, orman işletme ve İl Özel İdaresi ekipleri, yangının kontrol altına alınması için yoğun çalışma yürüttü. Köylülerin de desteğiyle ahırda bulunan hayvanlar ile bazı tarım aletleri kurtarıldı. Ekipler, yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası yapılarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik tedbirleri alırken, sağlık görevlileri ise hazır bekledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin