Reklam
Reklam

Düzce, şehit Turgut Külünk’ü son yolculuğuna uğurluyor

duzce sehit turgut kulunku son yolculuguna ugurluyor D9X5HCgp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Aralık, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Turgut Külünk için memleketi Düzce’nin Akçakoca ilçesinde cenaze töreni düzenleniyor.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Külünk, dün terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit düşmüştü. Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, işlemlerinin ardından Akçakoca Merkez Camisi’nin avlusuna konuldu.

Burada düzenlenen törende, şehidin babası Aydın, annesi Kevser, eşi Dilek ve kızı Eslem Külünk ile kardeşleri ve akrabaları taziyeleri kabul etti. Aile üyeleri, şehidin tabutu başında gözyaşı döktü.

Şehidin kardeşi, ağabeyinin tabutuna sarılarak, “Bizi orada bekle ağabey” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Duygu dolu anların yaşandığı cami avlusunda, şehidin yakınlarını aile üyeleri ve protokol üyeleri teskin etti.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Bülent Turan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, milletvekilleri, siyasi partilerin temsilcileri, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polis memuru Turgut Külünk’ün naaşı, ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin