Dumaner güven tazeledi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
12 Şubat, 2018 14:26 tarihinde yayınlandı
0
0

Dumaner güven tazeledi

Safranbolu Esnaf ve Sanatklar Odası’nın 28. Olağan genel kurulu yapıldı.

Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde yapılan ve 3 adayın yarıştığı seçimde mevcut Başkan Muammer Dumaner ve ekibi güven tazeledi.

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 19 yıldır Başkanlığını yapan Muammer Dumaner, Cemil Altan ve Metin Topkaya ile girdiği başkanlık yarışını kazanarak  4 yıl daha görevine devam edecek.

1.635 üyesi bulunan ve 1009 üyenin kongreye katılarak oy kullandığı Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde mevcut Başkan Muammer Dumaner 559 oy alırken, diğer adaylar Cemil Altan 321, Metin Topkaya 112 oy aldı. Kongrede, 17 oy da geçersiz sayıldı.

Kongrede tekrar Başkanlığa seçilen  Muammer Dumaner, son derece seviyeli bir seçimi geride bıraktıklarınıifade ederek, “Aday arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Safranbolumuz her yönüyle örnek teşkil etmektedir. Gayet güzel ve seviyeli bir seçim maratonunu daha geride bıraktık. Cemil ve Metin beylere tekraren teşekkür ediyorum. Daha çok çalışacağız” dedi.

Muammer Dumaner’in yönetimi ise şu isimlerden oluştu.

Serdar Çayır, Mehmet Yurt, Mustafa Çetinkaya, BülentTancan, Nurettin Şahin, Cemal Aşcı, Mehmet Kavuşturucu ve  Ahmet Döne

Denetim Kuruluna da Hanife Taşcı, Murat Coşkun ve Coşkun Kamil Yılmaz seçildi

Bizi sosyal medyadan takip edin
turkiyenin lezzetleri kastamonuda bulustu ogrenciler yogun ilgi gosterdi eAmwWecU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye’nin lezzetleri Kastamonu’da buluştu, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 7 farklı bölgeden 7 farklı kültür ve 7 farklı yemeğin yer aldığı stantlar yoğun ilgi gördü.

Kastamonu Üniversitesi tarafından 50. Turizm Haftası kutlamaları kapsamında gastronomi etkinliği düzenlendi. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’deki 7 coğrafi bölgeye ait öne çıkan yemekler ile bu yemeklerin hikayeleri ve kültürel açıdan değerleri anlatıldı. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Turizm Rehberlik Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler, bahçede kurulan stantlarda öğrencilere tanıtıldı. Daha sonra yemekler, öğrencilere ikram edildi.

Etkinlikte konuşan Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burhan Sevim, “Hazırlanan yemeklerin ikramının yanı sıra, Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerimiz de bu hikayelerini ve bu bölgenin öne çıkan turizm değerlerini anlatıyorlar. Bizim bu etkinlikle amacımız, fakültemizin ormancılık ve tabiat turizmi misyonuna bir nebze olsa da katıda bulunmak. Ülkemizin turizm değerlerini, gastronomi değerlerini öne çıkarmak, bir farkındalık oluşturmak da istedik. Gelen kalabalıktan bunun oluştuğunu görmek mümkün. Hafta boyunca çok sayıda etkinliğimiz oldu. Bu sadece bir tanesi” dedi.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü öğrencisi ve Gastronomi Rehberlik Topluluğu Başkanı Edanur Doğanay ise, “Turizm Haftası’nda 7 bölgemizden 7 farklı kültür ve 7 farklı tarihi birleştirmek istedik. Gastronomi öğrencileri ve Rehberlik öğrencilerinin birleşmesiyle tam bir birlik olarak güzel bir organizasyon yaptık. Bölgelere ait yemeklerin yer aldığı stantların başına o bölgedeki arkadaşlarımızı yerleştirdik” diye konuştu.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi rehberlik öğrencisi Cemile Dibebiş de farklı kültürlerin yemeklerini bir arada görme ve tatma şansı bulduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin