blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dron’u deniyorum dedi, okeyde hile yaparken yakalandı

Tokat’ta dron ile okeyde hile yapmaya çalışan genç, arkadaşları tarafından fark edilince kahkahalar havada uçuştu.
Bir kafede arkadaş kümesinin oynadığı okey oyununda enteresan bir olay yaşandı. Oyun sırasında yancı olarak bulunan Talip Gökçe, kafe içini tanıtım gayesiyle çekeceğini söyleyerek dronunu havalandırdı. Lakin Gökçe’nin asıl planı apayrıydı. Dron kumandasının ekranından arkadaşlarının taşlarını gözetleyen Gökçe, rakiplerine fark ettirmeden oyunu yönlendirmeye başladı. Durumu anlayan rakip oyuncular, oyunu yarıda keserek kahkahalara boğuldu. O anlar, toplumsal medyada paylaşıldıktan sonra büyük ilgi gördü. Kullanıcılar, Gökçe’nin yenilikçi fakat başarısız hile teşebbüsünü esprili yorumlarla kıymetlendirdi.
"Eskiden okeyde taş çalma vardı. Günümüzde de teknolojinin gelişmesiyle dron ile öteki arkadaşların ellerine bakıyoruz"
Teknolojinin gelişmesiyle oyunlardaki hilelerin de boyut değiştirdiğini söyleyen Talip Gökçe, "Arkadaşlarımızla okey oynarken dükkân içerisinde reklam çekimi yapacağımı söyleyerek dronla kandırdık. Hem bize cümbüş olsun hem de komik anımız olsun diye bu türlü bir şey yapmak istedim. Dronu gerisinden kaldırarak rakip arkadaşlarımızın ellerine bakarak ellerini görerek bitişlerimizi yaptık ve ona nazaran oyunumuzu oynadık. Daha sonrasında fark edince hem kahkaha attılar hem de biraz kızdılar. Oyunu bitirdiler. Evvelden okeyde taş çalma vardı. Günümüzde de teknoloji gelişti. Dronu kaldırarak öbür arkadaşların ellerine bakıyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor yeni yılın ilk antrenmanını yaptı

Trabzonspor, Turkcell Süper Kupa Yarı Finali’nde oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başlarken, yeni yılın da ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Pas çalışması ile devam eden antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.
Ayrıca bugün gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolculardan Kazeem Olaigbe, Onuralp Çevikkan ve Erol Can Çolak için doğum günü pastası kesildi.
Bordo-mavililer, hazırlıklarına yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin