Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde dolu ve sağanak yağış etkili oldu. Dolu ve sağanak yağış sebebiyle bazı iş yerlerini ve evleri su bastı.
Meteoroloji Kastamonu İl Müdürlüğünün uyarılarının ardından akşam saatlerinde Kastamonu’da yağışlı hava etkili oldu. Hava sıcaklığının hissedilir derecede düşmesi sebebiyle Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde dolu yağdı. Fındık büyüklüğünde yağan dolunun ardından ilçede sağanak yağışta etkili oldu. Dolu ve sağanak yağışın etkili olması sebebiyle Devrekani’de bazı işyerlerini ve evleri su bastı. Devrekani Belediyesi, tıkanan rögarların açılması ve su basan işyerleri ile evlerde suların tahliye edilmesiyle ilgili çalışma başlattı. Çalışmalara vatandaşlarda destek verdi.


Dolu ve sağanak yağışın etkili olduğu ilçede ev ve iş yerlerini su bastı
Eşini odunla döverek öldürdü
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.
Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.
Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

