karabuk
İmsak 06:02
Güneş 07:27
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:39
Yatsı 19:59
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Asuman Doğan tarafından
02 Şubat, 2026 11:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Dökecek deresinde çalışmalar devam ediyor

Devlet Su İşleri (DSİ) 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim, 234. Şube Müdürü Vedat Genç, Yenilenebilir Enerji Şube Müdürü Deniz Hikmet Özdemir ve teknik ekipten oluşan bir heyet, çalışmalarda sona yaklaşılan Karabük Dökecek Deresi'nde  yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Heyet, projede sona yaklaşılan aşamada detaylı bir inceleme gerçekleştirerek, yapılan işler hakkında şube müdürleri ve teknik ekipten bilgi aldı. İnceleme sırasında, mevcut çalışmaların ilerleyişi, kalite kontrol süreçleri ve zaman planlaması masaya yatırıldı. Bölge Müdürü Yasin Devrim yaptığı değerlendirmede, “Karabük için önem arz eden bu projede, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yürütülen çalışmalar, taşkın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Buradaki çalışmaları en kısa bitirmeyi planlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

Rize’nin İkizdere ilçesinde 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor.
Hafta sonu hava sıcaklıklarının düşmesi ile Rize’nin yüksek kesimlerinde kar etkili oldu. İkizdere ilçesine bağlı 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kar aralıksız devam ederken, Karayolları’na bağlı ekipler ulaşımın aksamaması için kar küreme çalışmalarını sürdürdü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kar kalınlığı Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda 130 santimetre, İkizdere ilçesine bağlı Çağrankaya Yaylası’nda 113, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Palovit Yaylası’nda 113 santimetreye ulaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin