karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ocak, 2024 04:12 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Doğu Karadeniz’de kar yağışı nedeniyle 209 köy yolu ulaşıma kapandı

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde geçtiğimiz hafta sonu etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle 209 köy yolu ulaşıma kapandı. Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize’de etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı köy yollarına ulaşım sağlanamıyor.
Doğu Karadeniz’de hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle Artvin’in Ardanuç ilçesinde 19 köy yolu ulaşıma kapanırken, merkezde ve diğer ilçelerde herhangi bir köy yolunda ulaşım sorunu yaşanmıyor.
Rize’de ise Çamlıhemşin’de 7, İkizdere’de ise 22 olmak üzere toplam 29 köy yolu ulaşıma kapanırken; Giresun’da da etkili olan kar yağışı sonrası Alucra’da 1, Çamoluk’ta 16, Dereli’de 25, Keşap’ta 1 ve Şebinkarahisar’da 19 olmak üzere 62 köy yolu ulaşıma kapandı.
Gümüşhane’de ise merkezde 25, Kelkit’te 15, Köse’de 8, Kürtün’de 8, Şiran’da 43 olmak üzere toplam 99 köy yolu ulaşıma kapanırken, Trabzon’da ise özellikle iç kesimde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksama yaşanmıyor.
Bölgede ekiplerin kapalı köy yollarını açma faaliyetleri devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin