Doğal güzelliğiyle mest eden Akgöl, kampçıların uğrak noktası haline geldi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2023 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Doğal güzelliğiyle mest eden Akgöl, kampçıların uğrak noktası haline geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi ile Sinop sınırında yer alan Akgöl, kampçıların uğrak noktası haline geldi. Ankara’dan bölgeye kamp yapmaya gelen gençler, doğal güzellik karşısında hayran kaldıklarını belirtti.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi ile Sinop’un Ayancık ilçesi sınırlarında yer alan Akgöl ve Akgöl Yaylası, kamp tutkunlarına eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor. Etrafı köknar ormanlarıyla çevrili olan ormanlardan akan iki farklı çayın birleşmesiyle oluşan göl, ziyaretçilerini mest ediyor. Bakanlar Kurulunun 1991 yılındaki kararıyla Akgöl Yaylası olarak adlandırılan bölge, kamp yapmak isteyenlere eşsiz bir tatil imkanı sunuyor. Ankara’dan kamp yapmak için bölgeye gelen 6 genç, karşılaştıkları doğal güzellik karşısında hayran kaldıklarını ifade etti.

Daha önce de bölgeye kamp yapmaya geldiğini ifade eden Süleyman Kulaksız, “Geçen yıl 3 kişi gelmiş ve burayı çok beğenmiştik. Arkadaşlara söyledim, onlar da ’hadi gidelim’ dediler ve çadırlarımızı alıp buraya geldik. Çadırlarımızı kurduk ve doğayla baş başa, gölün ve ormanların temiz havasıyla hafta sonumuzu geçiriyoruz. Geceleri yabani hayvan, kuş ve kurbağa sesleri arasında uyumaya çalışıyoruz. Ateş yaktığımız için herhangi bir korkumuz olmuyor. Çok eğlenceli geçiyor” dedi.

Bölgede bulunan Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar da Akgöl’deki kampçıları ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluspor adana demirspor macinin ardindan Y9en5bH2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Boluspor – Adana Demirspor maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında oynanan Boluspor-Adana Demirspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig’in 36. haftasında Boluspor, sahasında Adana Demirspor’u 6-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Boluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, farklı galibiyetten ve ligde kalmayı garantilemekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Rakiplerini hafta içi iyi analiz ettiklerini belirten Dinçbudak, “Öncelikle kazanarak ligi iyi bir yerde bitirdiğimiz için memnunuz. Adana Demirspor genç bir takım, iyi mücadele ediyor. Burada bir sürpriz olmaması adına rakip takımın analizini yaptık. Özellikle savunmayı önde kurdukları için arkalara uzun toplarla, sürpriz koşularla golleri bulup rahatlamak istiyorduk. Bunu da oyuncularımız uyguladı ve 6-0 gibi net bir skorla maçı kazandık” dedi.

“Boluspor’a yakışan Süper Lig’dir”

Sezon boyunca inişli çıkışlı süreçler yaşadıklarını ifade eden Dinçbudak, “Play-off kovalama ortamı yakalamıştık ama yaşanan olumsuzluklardan dolayı ligin sonunu biraz sıkıntılı geçirdik. Önemli olan ligin sonunda aynı ligde yola devam etmek. Boluspor köklü bir camia. Geçmişte önemli oyuncular çıkarıp Süper Lig’de dahi mücadele etti. Yakışan bir üst lig, Süper Lig aslında. Ancak bunun için iyi bir yapılanma ve ciddi bir destek gerekiyor. Özellikle stadın bir an evvel yapılması en önemli konu, seyircisiz bu iş olmuyor. İnşallah en kısa sürede stadımız yapılır ve doğru planlamalarla takım Süper Lig’e çıkar” ifadelerini kullandı.

“Gençlerimizin durum değerlendirmesini yapacağız”

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Hilmi Bozkurt ise rakiplerini tebrik ederek, kalan haftaları hasarsız atlatmak istediklerini söyledi. Genç ağırlıklı bir kadroyla sahada olduklarını vurgulayan Bozkurt, “Adana Demirspor kulübü olarak Boluspor’u tebrik ediyoruz. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz de gençlerimizle ligin sonlarına doğru kazasız belasız ligin bitmesini bekliyoruz. Gelecek yılla ilgili de gençlerimizin durum değerlendirmesini birkaç gün içinde yapıp, gelecek sezona neler yapabiliriz ona bakacağız” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin