Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2023 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Doğal güzelliğiyle mest eden Akgöl, kampçıların uğrak noktası haline geldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi ile Sinop sınırında yer alan Akgöl, kampçıların uğrak noktası haline geldi. Ankara’dan bölgeye kamp yapmaya gelen gençler, doğal güzellik karşısında hayran kaldıklarını belirtti.

Kastamonu’nun Hanönü ilçesi ile Sinop’un Ayancık ilçesi sınırlarında yer alan Akgöl ve Akgöl Yaylası, kamp tutkunlarına eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor. Etrafı köknar ormanlarıyla çevrili olan ormanlardan akan iki farklı çayın birleşmesiyle oluşan göl, ziyaretçilerini mest ediyor. Bakanlar Kurulunun 1991 yılındaki kararıyla Akgöl Yaylası olarak adlandırılan bölge, kamp yapmak isteyenlere eşsiz bir tatil imkanı sunuyor. Ankara’dan kamp yapmak için bölgeye gelen 6 genç, karşılaştıkları doğal güzellik karşısında hayran kaldıklarını ifade etti.

Daha önce de bölgeye kamp yapmaya geldiğini ifade eden Süleyman Kulaksız, “Geçen yıl 3 kişi gelmiş ve burayı çok beğenmiştik. Arkadaşlara söyledim, onlar da ’hadi gidelim’ dediler ve çadırlarımızı alıp buraya geldik. Çadırlarımızı kurduk ve doğayla baş başa, gölün ve ormanların temiz havasıyla hafta sonumuzu geçiriyoruz. Geceleri yabani hayvan, kuş ve kurbağa sesleri arasında uyumaya çalışıyoruz. Ateş yaktığımız için herhangi bir korkumuz olmuyor. Çok eğlenceli geçiyor” dedi.

Bölgede bulunan Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar da Akgöl’deki kampçıları ziyaret ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yilki atlari karlar altinda goruntulendi hOMb1GTD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.

Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin