Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) önceki dönem milletvekili adaylarından ve Karabük’ün emekli eğitimcilerinden Gülsün Beniç’in eşi, Karabük Postası Gazetesi Yazı İşleri eski Müdürlerinden Diş Hekimi Bora Beniç, Samsun’da hayatını kaybetti.
Beniç’in cenazesi, Samsun’un 19 Mayıs ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi Bahçelievler Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, yine aynı mahallede bulunan Taşkelik Mahallesi Dereköy Yeni Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Cenaze törenine ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katılarak Beniç’i son yolculuğuna uğurladı. Karabük Birlik Medya Ailesi olarak Merhum Bora Beniç’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm Karabük camiasına başsağlığı dileriz.