Dinçel, Partisinin Aday Belirleme Sürecini Eleştirdi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
19 Ocak, 2024 15:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Dinçel, Partisinin Aday Belirleme Sürecini Eleştirdi

CHP İl eski Başkanlarından Erdoğan Dinçel,  Karabük CHP‘de aday belirleme polemiklerinin bitmediğini belirterek, “Başarılı olursanız partililer sizi kutlar, eğer başarılı olamazsanız başarısızlığın ve beceriksizliğin hesabını da siz verirsiniz, bedelini de ödersiniz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl eski Başkanlarından Av. Erdoğan Dinçel; CHP Karabük İl Yönetiminin aday belirleme sürecini doğru ve sağlıklı yürütemediğini belirterek, İl Yönetimini ve CHP Milletvekili Cevdet Akay’ı eleştirdi.

CHP’de bir kargaşadır gittiğini,  dedikoduların ve  eleştirilerin sonunun gelmediğini ifade eden Dinçel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

CHP Karabük İl Yönetiminin aday belirleme sürecini doğru ve sağlıklı yürüttüğünü söylemek maalesef mümkün değil. Bir kargaşadır gidiyor,dedikoduların eleştirilerin sonu gelmiyor. Bu süreç bir an önce sonlandırılmaz ve aday belirlenmezse sorunun daha da büyüyeceği görülüyor. Bu süreç bir an önce sonlandırılmaz ve aday belirlenmezse sorunun daha da büyüyeceği görülüyor.

CHP Karabük milletvekili Sn. Cevdet Akay  her ne kadar aday belirleme sürecine müdahil olmadığını, kendisinin başka bir bölgede sorumlu olduğunu ifade etse de, aslında olayın tam da merkezinde olduğunu, sürecin bizzat kendisinin kontrolünde gelişmesi ve sonuçlanması çabasında olduğunu bilmeyen yok.

Bu arada İl Yönetiminin ve Merkez İlçe Yönetiminin ne yaptığını veya ne yapmak istediğini de bilen yok. Bugüne kadar İl Başkanı Vedat Yaşar , aday belirleme yöntemi konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Belediye Başkan adayı ve diğer adaylıklar hangi yöntemle belirlenecek? Kimse bilmiyor.

Üyelerle önseçim mi yapılacak?

Eğilim yoklaması mı yapılacak?

Kamuoyu araştırması ve anket mi yapılacak?

İl Başkanı ve İl Yönetimi bizzat kendileri mi belirleyecek?

İl Yönetimi ve merkez İlçe Yönetimi  birlikte mi belirleyecek?

Yoksa Sn. Milletvekili tek başına kendi mi karar verecek?

Bu yöntemlerin hangisinin uygulanacağı veya uygulanmakta olduğu bilinmiyor. Bu

nedenle de ne kargaşa bitiyor ne de dedikodu.

İl Danışma Kurulu uzun zamandır toplanmıyor. Genel seçimlerden önce aday belirlemede toplanmadı, seçimden sonra seçim değerlendirmesi için, İl Kongresi öncesi,  İl kongresi sonrası da toplanmadı. Şimdi de Aday belirleme konusunda ve seçim süreci ile ilgili İl Danışma Kurulunun görüşü alınmıyor.

Parti emekçilerine düşüncelerini açıklama ortamı sağlayacak platformlar yaratılmayınca üyelerin sosyal medya paylaşımları için eleştiri yapma hakkınız da olmaz.

Buradan şu sonuç çıkıyor; “Biz her şeyi iyi yaparız, biz iyi biliriz, milletvekili ve İl Başkanı beraber doğru kararı veririz” diyorsunuz.

O zaman bu partinin emekçileri ve üyeleri de der ki;

BAŞARILI OLURSANIZ SİZİ KUTLARIZ

BAŞARISIZLIĞIN VE BECERİKSİZLİĞİN HESABINI DA SİZ VERİRSİNİZ,BEDELİNİ DE ÖDERSİNİZ” (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin