Düzce’de tarlasını sürerken devrilen traktörün altında kalan sürücü yaşamını yitirdi.
Olay, merkeze bağlı İhsaniye köyü Karadere Hasanağa yolu mevkisinde neydana geldi. Tarla süren Niyazi Can (55) idaresindeki 81 BL 645 plakalı traktör, kontrolden çıkarak rampadan devrildi. Sürücünün traktörün altında kaldığını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan Can’ın yapılan kontrolde olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haber üzerine olay yerine gelen Niyazi Can’ın yakınları büyük üzüntü yaşadı.
Can’ın cenazesi, incelemelerin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.
Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

