blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Devrek’te öğretmene teşekkür plaketi

Devrek’te Rosak Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Rüştü Onur Sanat Merkezi Derneği (ROSAK) tarafından halk oyunlarına verdiği katkılardan ötürü emekli öğretmene teşekkür plaketi takdim edildi. Devrek ve Çaycuma’da halk oyunlarının hayata geçirilmesinde ve sergilenmesinde katkıları olan emekli öğretmen Nilgün Çelik’e özverili çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi verildi.
Devrek İlçe Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen plaket takdim merasiminde Devrek Halk Oyunları İşçisi hazır bulunurken, teşekkür plaketini Devrek Gençlik ve İlçe Müdürü Cihan Durdubaş takdim etti.
Kasım 2024 yılından bu yana haftada iki sefer halk oyunları kümesini çalıştıran Nilgün Çelik, "Öncelikle beni bu plakete layık gören müdürümüze ve arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum beni onore ettikleri için. Maksadımız unutulmaya yüz tutmuş kültürümüzü öğretmeye ve sevdirmeye çalışmaktır. Arkadaşlarımızla birlikte halk oyunlarını hem öğrenmeye hem de vatandaşlarımıza aşılamaya çalıştık ve bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da soba faciası: Yaşlı çift, karbonmonoksit gazından zehirlendi

Çorum’un Alaca ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Olay, Alaca ilçesi Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, S.D. (75) ile eşi Z.D. (55), gece saatlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Bir süre kendilerinden haber alamayan çocukları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşlı çift, sağlık görevlilerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan karı kocanın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin