Devrek'te Mevlana'yı Anma Etkinliği Düzenlendi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Aralık, 2014 08:25 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te Mevlana’yı Anma Etkinliği Düzenlendi

ZONGULDAK Devrek’te düzenlenen Mevlana’yı anma programında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi ve Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri “Şeb-i Arus Hz. Mevlana Celaleddin Rumi”yi anma etkinliğinde ilçe protokolü ve vatandaşla bir araya geldiler.
Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen anma Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’anı Kerim Tilaveti başlanan programda açılış konuşmasını yapan Devrek Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği başkanı Sadık Göcen,” Belediye Başkanlığımızın ve Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği’nin
katkıları ile düzenlenen ve bundan 741 yıl önce sevgilisine kavuşan ve o günü bayram günü ilan eden pirimiz Hz. Mevlana’nın Sevgilisine kavuştuğu vuslat yıldönümüne hepiniz hoş geldiniz.
Bizler Devrek Mevlana Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği olarak derneğimizin kurulduğundan bu güne Hz. Mevlana’nın o nurlu yolunu, onun yaşantısını sizlere tanıtmaya çalışmaktayız.
Sadece Devrek ilçesinde olmayıp Batı Karedeniz bölgesinde tek olan derneğimiz çeşitli il ve ilçelerde bu tür faaliyetlere katılmaktadır” diye konuştu.
Yüzlerce davetlinin katıldığı programda şiirler, ilahiler ve sema gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni toplarken, düzenlenen anma programına; Devrek Belediye Başkan Vekili
Osman Erenoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Vacvit Durdubaş, AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Dede, İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya, İlçe Müftüsü Mahmut Çakır ve yüzlerce davetli
katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mustafa gursel biz 7 takimiz orayi birakmamiz lazim hEQ18HXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Gürsel: “Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Çorum FK maçının ardından, “Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım” dedi.

Trendyol 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonra play-off hattında kalmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

“Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi”

Karşılaşmayı değerlendire Mustafa Gürsel, “Çorum FK son 7 maçını kazanarak buraya geldi. Biz de 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlikle geldik 7. maçımıza. Artık ligin boyu kısaldı. İki takımın da hedefleri var. Dışarıdan baktığımızda bazen Bandırmaspor’un şu andaki konumuna, hedefine bakmıyorlar. İki takım da play-off’un içinde. Çorum’un son çıkışıyla ilk ikide olma şansı vardı. Ama bu lig kolay bir lig değil. Baktığımızda sonuna kadar hangi takımla oynarsak oynayalım ligin başından itibaren böyle. Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi. Biz bugün baktığımızda kendi adımıza güzel bir galibiyet aldık. Ama Çorum da hedefinden hiçbir şey kaybetmedi diye düşünüyorum. İlk iki hedefine ulaşması için yukarıdaki takımların hata yapması lazım. Ama bugünkü maça baktığımızda taktiksel anlamda düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Çünkü Tanque’nin olmaması santrfor anlamında bizi olumsuz etkiledi. Kehinde’nin de oğlu oldu, iki, üç gün önce aramıza katıldı. Ndongala’nın dizinde bir problem vardı, çok az kullanabildik. Oyuncularımız ofansif anlamda, santrforsuz oynama durumu oldu” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu bütün maçlara taşırız”

Ligin kalan kısmındaki tüm maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gürsel, “Bu sene her maç kendi içimizde bir şey çözmeye çalışıyoruz. Sistem anlamında ligde çok değişik sistemlerde oynadık. Biz de takım adına değişik bir yıl yaşıyoruz. Son 5 maça geldik. Bugün maçta düşündüklerimiz oldu, uyguladık. Futbol bizden yanaydı. İkinci golü de atabilirdik. İyi durduk, iyi savunma yaptık. Rakibi iyi karşıladık, iyi çıkmaya çalıştık. Golü biz bulduk, biz kazandık. Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Son 5 maça giriyoruz. Her takım önemli. Biz buradan 3 puan aldık. Buraları son yıllarda oynamaya alışık bir takımız. Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım. Takımımız istiyor, elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şeyin garantisi yok. 7. sırada olarak arkamızdan bizi kovalayan takımlar var. Biz sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. İnşallah bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz play-off’a girebilmek. Tüm isteğimiz bu. Onu başarırsak ondan sonrası yeni bir kulvar, yeni bir macera, yeni bir turnuva olacak. Önemli bir rakipten önemli bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu Sarıyer, ondan sonraki Bodrum ve lig bitine kadar bütün maçlara taşırız. Bunu taşıyamadıktan sonra buradan aldığımız 3 puanın hiçbir anlamı olmaz. Bu bilinçteyiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin