Devrek’te Jandarmadan öğrencilere konferans - Karabük Haber Postası
devrekte jandarmadan ogrencilere konferans F6KZkjQB jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2024 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te Jandarmadan öğrencilere konferans

Devrek ilçesinde jandarma ekipleri tarafından öğrencilere yönelik konferans düzenlendi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde İl Jandarma Komutanlığı birimleri tarafından öğrencilere yönelik konferans programı düzenlendi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Devrek Kampüsünde İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimler tarafından uyuşturucuyla bağımlılık, siber güvenlik, kadına şiddet gibi konular hakkında öğrencilere eğitici bilgiler verildi.

Gerçekleştirilen eğitimde Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Personeli Jandarma Astsubay Saitcan Atasoy tarafından siber farkındalık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılık konularında, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği Personeli Jandarma Astsubay Tuğçe Üge tarafından aile içişi şiddetle mücadele, 6284 sayılı kanun, KADES uygulaması ve kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli Jandarma Astsubay Serhat Sevim tarafından ise kaçakçılık, organize suçlar ve bağımlılıkla mücadele konuların da sunum gerçekleştirildi.

Sunumların tamamlanmasının ardından Devrek Kaymakamı Muhammed Evlice, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ile Devrek MYO Müdürü Doç. Dr. Ersin Kanat tarafından Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı personellerine teşekkür belgesi takdiminde bulundular.

Düzenlenen programa, İlçe protokolünün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin