Zonguldak’ın Devrek ilçesinde depo olarak kullanılan bir alanda yangın çıktı. Yangın grupların müdahalesi sonrası söndürüldü.
Olay, Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesi Bağlıkbaşı Sokak üzerinde bulunan Ş.S.’ye ilişkin açık bir depoda yaşandı. İhbar üzerine olay yerine süratle intikal eden Devrek Belediyesi itfaiye grupları tarafından yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yangının akabinde soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Yangına müdahale ise dron ile havadan görüntülendi.
İlk belirlemelere nazaran olayda rastgele bir can kaybı ya da yaralanma bulunmazken, yangının çıkış nedenine ait araştırmalar devam ediyor.


0
Devrek’te depo yangını
0
0
Rize’de yayla yollarında kar temizleme çalışması sürüyor
Rize genelinde yaz aylarında ciddi turizm hareketliliği olan yüksek rakımlı yayla yollarını kardan ulaşıma açmak için çalışmalar sürüyor.
Özellikle Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sal ve Pokut yaylaları, İkizdere ilçesinde Demirkapı ve Homeze yaylaları, Ardeşen ilçesinde Siprona Yaylası, Fındıklı ilçesinde Sultandağı Yaylası ile Hemşin ilçesine bağlı Gito ve Badara yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında, yolların ulaşıma açık tutulması için yoğun çaba harcanıyor.
Bölgede Rize İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen karla mücadele faaliyetleri 7 iş makinesi ve 14 personel ile devam ediyor. Ekipler, yaylalara ulaşım için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

