blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ekim, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Devrek’te aile içi ve şiddet semineri

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devrek Kaymakamlığı tarafından Devrek Meslek Yüksekokulunda öğrencilere yönelik bayana yönelik şiddetle uğraş ile dini referanslar ismi altında seminer düzenlendi.
Devrek Kaymakamlığı Başkanlığında Devrek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Devrek İlçe Müftülüğü ve Devrek Bülent Ecevit Üniversitesi Müdürlüğü işbirliği ile üniversite öğrencilerine Açık Kapı Ünitesinin tanıtımı Devrek Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür Vekili Hakan Akca tarafından bilgilendirme semineri, Devrek Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Toplumsal Çalışmacı Nazlı Demirkıran tarafından Bayana Yönelik Şiddetle Uğraşta Farkındalık Semineri ile Devrek İlçe Müftülüğünde misyonlu Uzman Vaize Gönül Çakan tarafından da Aile içi Şiddetle Uğraşta Dini Referanslar bahisli seminerler verildi. Seminere üniversite öğrencileri tarafından ağır iştirak sağlanırken, Devrek Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Dr. İhsan Kazkondu tarafından program sonunda konuşmacılara teşekkür evrakı verildi.
Konuşmalarda ortak nokta olarak insan hakkı ihlali ve halk sıhhati sorunu olarak kültürel ve ekonomik gelişmişlik seviyesi fark etmeksizin tüm dünyada varlığını sürdüren değerli bir sorun olarak kabul edilmektedir. Bu bağlamda aile içi ve bayana yönelik şiddetle çabada bir müracaat sistemi olan Açık Kapı Ünitelerinin bilinirliğinin arttırılmasının gerekli olduğu bedellendirilmektedir bilgilerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti heyetinden ilçe başkanlığına ziyaret

AK Parti heyeti Devrek ilçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.
AK Parti Genel Lider Teşkilat Lider Yardımcısı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ile AK Parti Vilayet Lideri Mustafa Çağlayan tarafından ziyaret edilerek güzel olsun temennisinde bulunuldu. Ziyaret ile ilgili bilgi veren Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, "Devrek İlçe başkanlığına yeni atanan kardeşimiz Saygıdeğer Terzi’ye arkadaşlarımız ile birlikte güzel olsun temennisinde bulunmak üzere nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta yer almak isteyen arkadaşlarda vardı genel merkezimiz Muharrem kardeşimizi uygun gördük. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta yer almak isteyen arkadaşlarda vardı genel merkezimiz Muharrem kardeşimizi uygun gördük. Bizler AK Parti ailesi olarak daima birlikte taşın altına elimizi koyarak ülkemizin, vilayetimizin ve ilçelerimizin kalkınması için uğraşa devam edeceğiz. Yeni seçilen Devrek AK Parti İlçe Lideri Muharrem Terzi’ye ve yeni oluşturulacak idare heyetine muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin