Devrekli öğrenci Samsun’da ikinci oldu - Karabük Haber Postası
devrekli ogrenci samsunda ikinci oldu KcXUTdlF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli öğrenci Samsun’da ikinci oldu

Devrekli öğrenci Samsun’da yapılan hafızlık yarışmasında bölge ikincisi oldu

Samsun’da gerçekleştirilen Genç Hafızlık Bölge Finalinde Gürbüzler Köyü Kur’an Kursu Öğrencisi Umut Kulak bölge ikincisi olarak memleketi Devrek’e döndü.

Devrek’te eğitim ve öğretim alanında faaliyette bulunan ve bölgenin sayılı Kur’an kursları arasında yer alan Gürbüzler Kur’an Kursu öğrencilerinin de aralarında bulunduğu ve Samsun’da hayata geçirilen 4. Bölge Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Genç Hafızlık Bölge Finalinde yarışmaya katılan Devrekli öğrenci Umut Kulak bölge ikinciliğini elde ederek Devrek’e döndü.

Samsun’da gerçekleştirilen ve 12 ilden 12 öğrencinin katıldığı yarışmada güzel bir derece ile ilçeye dönen Umut Kulak’ı tebrik eden Gürbüzler Köyü Kur’an Kursu Başkanı Nuri Çibasmaz,” Öncelikle Samsun’da gerçekleştirilen yarışmada güzel bir derece ile ilçemize dönen yavrumuzu tebrik ediyorum. Bu yavrularımızın yetiştirilmesinde emeği geçen hocalarımızı ve tüm emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencimizin bu dereceyi elde etmesinde hepsisinde ayrı ayrı payları var ve hepsinden de Allah razı olsun” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

karabukte ogrenciler hatira fidanlarini toprakla bulusturdu TjEO6ET8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te öğrenciler hatıra fidanlarını toprakla buluşturdu

Karabük Belediyesi Bilim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Şehit Ercan Hırçın İlkokulu öğrencileri hatıra fidanlarını toprakla buluşturdu.

Orman Haftası kapsamında düzenlenen programda öğrenciler, Bilim Merkezi içerisinde çevre bilincine yönelik bilgilendirmelere katıldı.

Minik öğrenciler kendi elleriyle fidan dikerek anlamlı bir etkinliğe imza attı. Etkinlikte dikilen fidanlarla birlikte çocukların doğayla bağ kurması sağlanırken, ortaya renkli ve anlamlı görüntüler çıktı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede, emanet edilen toprakların korunmasının ve gelecek nesillere daha yeşil bir Karabük bırakmanın ortak sorumluluk olduğunu belirtti.

Çetinkaya, çocukların küçük yaşta doğaya sahip çıkan bir bilinçle yetişmesinin büyük önem taşıdığını ifade ederek, dikilen her fidanın geleceğe bırakılan önemli bir değer olduğunu vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.