karabuk
İmsak 05:45
Güneş 07:10
Öğle 13:06
İkindi 16:17
Akşam 18:52
Yatsı 20:11
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
29 Eylül, 2014 07:26 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Devrek TSO’dan Devrek Ve Gökçebey’e Eğitim Yardımı

ZONGULDAK Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Devrek Ve Gökçebey Milli Eğitim Müdürlüklerine eğitim yardımı yapıldı. Zonguldak’ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan TSO tarafından Devrek ve Gökçebey’de faaliyette bulunan okullara eğitim yardımı yapıldı. Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) finanse ettiği ve Devrek TSO tarafından organize edilen programda yardıma ihtiyacı olan İlköğretim, ortaokul ve lise dengi öğrencilere yönelik eğitim yardımı yapıldı. Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya ve Gökçebey Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş’a teslim edilen yardımlarla ilgili bilgi veren Devrek TSO Başkanı Zekayi Bükrü,” TOBB tarafından finanse edilen ve odamız tarafından organize edilen eğitim yardımlarını ilgili müdürlerimize teslim etmiş bulunmaktayız. Devrek için yardımlarımız içinde yer alan 300 adet mont,300 adet ayakkabı,100 adet çanta ve 300 adet defter İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Satılmış Tunçkaya’ya Gökçebey için ise 100 adet mont,100 adet ayakkabı,50 adet çanta ve 150 adet defter İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fazıl Aytaş’a teslim edilmiştir. Teslim edilen eğitim yardımları okul idarecileri tarafından tespit edilecek yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecektir ” diye konuştu. İlçelerine verilen eğitim yardımlarından dolayı TSO’ ya teşekkür eden Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Tunçkaya ve Gökçebey İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, "Öncelikle TOBB’a ve Devrek TSO’ ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlerde bu yardımları gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilerinin ilgili arkadaşlarımıza tespitini yaptırıp yerlerine ulaştıracağız. Yardımların ilçelerimize ulaşmasında emeği geçen oda başkanımız Zekayi Bükrü ve diğer arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kampus iftarlari etkinligi gencleri ayni sofrada bulusturdu KmJglpyi
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

“Kampüs İftarları” etkinliği gençleri aynı sofrada buluşturdu

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen "Kampüs İftarları" programında gençlerle iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çekti.
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı dolayısıyla "Kampüs İftarları" programı düzenlendi. İftar programına Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük ile çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Gençlerle aynı sofrada iftar yapan Genel Müdürü Efendioğlu, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirterek üniversite kampüslerinde düzenlenen iftar programlarının gençleri bir araya getirdiğini ifade etti.
Rektör Yardımcısı Küçük ise öğrenci topluluklarının yürüttüğü projelerin bu başarıda önemli rol oynadığını ifade ederek, öğrencilerin proje ve faaliyetlerini çeşitlendirerek üniversitenin başarılarını artırmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Sami Kuşcu da üniversitenin son dönemde ÜNİDES programında üst sıralarda yer almasının önemli bir başarı olduğunu belirtti.
İftarın ardından "Kampüste Ramazan Bereketi" etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Hacivat-Karagöz ve Aşık ile Maşuk gösterileri katılımcılardan ilgi gördü. Etkinlik boyunca öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı. Öğrenci toplulukları kurdukları stantlarda projelerini tanıttı.
Programın son bölümünde ise üniversiteli gençlerle ÜNİDES buluşmaları gerçekleştirildi. Gençlerin proje ve fikirlerini paylaşma imkanı bulduğu buluşmada, gençlik çalışmalarına yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Programa; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Sena Aygül, Genel Müdür Yardımcıları Tarık Karkınçam, Tuncay Ulusan ve M. Tayyip Kahyaoğlu katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin