Devrek Belediyesi'nden Aylık Meclis Toplantısı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 07:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek Belediyesi’nden Aylık Meclis Toplantısı

ZONGULDAK Devrek Belediye Meclisi 2015 yılı Nisan ayı toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 12 gündem maddesiyle gerçekleştirdi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Nisan ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından yoklama ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Belediye Meclisimizin 2015 yılı 4. Olağan Toplantısının 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince toplanmış bulunmaktayız. 12 gündem maddesi ile toplantıyı başlatıyorum. Toplantımızın meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Belediye Encümeninde görev alacak olan üyelerin belirlenmesi, Belediye Başkanının 2014 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, 2014 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşülmesi, Belediye’nin içme suyu hattında kullanılmak üzere boru ve malzeme ile 2 adet iş
makinesi ve 2 adet damperli kamyonet alınması için İller Bankası’ndan kredi kullandırılması konusunun görüşülmesi, Belediyeye ait 3 adet işyeri satışı konusunun görüşülmesi, İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, Türlü İşler Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, Yurtdışından alım konusunun görüşülmesi, Devrek Kültür Derneği’nin Yurtdışı izni ilgili taleplerin görüşülmesi, TOKİ binaları için Dedeoğlu Mevkiinde İmar Planı Değişikliğinin görüşülmesi, Ahmet Çarıkçı ’ya ait İmar Palanı değişiklik talebinin görüşülmesinin ardından toplantı sona ererken, 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
14 Nisan, 2026 10:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Yenice Millet Bahçesinde çalışmaları devam ediyor

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçeye kazandırılan Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Projenin son durumunu değerlendiren Başkan Karakaş, “Doğayla uyumlu yapısı, geniş yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla Yenice Millet Bahçesi, hemşerilerimizin huzurla vakit geçireceği, çocuklarımızın güvenle oynayacağı ve sosyal yaşamın canlanacağı örnek bir yaşam alanı olacak” dedi.

Başkan Karakaş, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, ilçeye değer katacak bu önemli yatırımın her aşamasını yakından takip ettiklerini ve en ince detayına kadar titizlikle yürüttüklerini vurguladı. Projenin Yenice’nin doğal güzelliğine yakışan modern ve estetik bir proje olduğunu belirten Karakaş, “Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. En kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yetkililerden bilgi alan Başkan Karakaş, Millet Bahçesi’nin ilçenin sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin