Devrek Belediyesi'nden Aylık Meclis Toplantısı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2015 07:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek Belediyesi’nden Aylık Meclis Toplantısı

ZONGULDAK Devrek Belediye Meclisi 2015 yılı Nisan ayı toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 12 gündem maddesiyle gerçekleştirdi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Nisan ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından yoklama ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Belediye Meclisimizin 2015 yılı 4. Olağan Toplantısının 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince toplanmış bulunmaktayız. 12 gündem maddesi ile toplantıyı başlatıyorum. Toplantımızın meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Belediye Encümeninde görev alacak olan üyelerin belirlenmesi, Belediye Başkanının 2014 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, 2014 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşülmesi, Belediye’nin içme suyu hattında kullanılmak üzere boru ve malzeme ile 2 adet iş
makinesi ve 2 adet damperli kamyonet alınması için İller Bankası’ndan kredi kullandırılması konusunun görüşülmesi, Belediyeye ait 3 adet işyeri satışı konusunun görüşülmesi, İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, Türlü İşler Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, Yurtdışından alım konusunun görüşülmesi, Devrek Kültür Derneği’nin Yurtdışı izni ilgili taleplerin görüşülmesi, TOKİ binaları için Dedeoğlu Mevkiinde İmar Planı Değişikliğinin görüşülmesi, Ahmet Çarıkçı ’ya ait İmar Palanı değişiklik talebinin görüşülmesinin ardından toplantı sona ererken, 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin