Reklam
Reklam
tasarim2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Mart, 2026 11:44 tarihinde yayınlandı
0

Devletin Şefkat Eli Sahada

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, mobil sosyal hizmet aracıyla sahaya inerek vatandaşlarla birebir temas kurdu. Gerçekleştirilen çalışma kapsamında, toplumun farklı kesimlerinden vatandaşların talepleri dinlenirken, sunulan sosyal hizmetler hakkında kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Çalışmaya İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç de katılarak saha faaliyetlerini yerinde takip etti. Vatandaşlarla doğrudan iletişim kurulan etkinlikte, özellikle kadın, çocuk, yaşlı ve engelli bireylere yönelik hizmetlerin tanıtımı yapıldı.

Yetkililer, mobil hizmet anlayışıyla sosyal hizmetlere erişimi kolaylaştırmayı, farkındalık oluşturmayı ve ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. “Her kapıya umut, her haneye destek” anlayışıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, sosyal hizmeti yalnızca bir görev olarak değil, gönülden gelen bir sorumluluk olarak gördüklerini ifade ederek, vatandaşların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini bildirdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin