karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
29 Ocak, 2015 09:24 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Dere Kenarına Çöp Döken Çocuklara Muhtardan İbretlik Ceza

ZONGULDAK 'ın Alaplı ilçesinde köy deresinin yanına çöp döken çocukları yakalayan muhtar, ilginç bir ceza vererek çöpleri geri toplattı. Muhtar o anları ise kendi cep telefonu ile kaydetmeyi ihmal etmedi. Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Hasanlı Köyü Muhtarı Recep Tufan, Cömert Deresi yanına çöp getirerek döken çocuklar olduğu ihbarını alınca hemen bölgeye gitti. Patpat diye tabir edilen araç ile başka köyden gelen 3 çocuğun dere kenarına çöp döktüğünü gören muhtar, çocukları hemen yakalayarak çöpleri geri yükletti. Muhtar Recep Tufan, cezanın herkese ibret olmasını isteyerek görüntüleri Facebook sayfasından paylaştı. Çöpleri dökerek çevreyi kirleten minik çocuklar ise görüntüyü çeken muhtardan özür dilemeyi ihmal etmedi. Vatandaşı tembihlediğini ifade eden Tufan, “Beni aradılar. Onlar döktü, ben de toplattım. Büyüklere örnek olsun. Çevreyi kirletenlere örnek olsun. O çocuklar bilmiyormuş, özür dilediler” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin