Depremzede Öğrencilerden Akranlarına Duygu Dolu Mektup ve Hediyeler - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2023 13:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Depremzede Öğrencilerden Akranlarına Duygu Dolu Mektup ve Hediyeler

Adana’nın Ceyhan ilçesindeki depremzede öğrencilerin gönderdiği teşekkür mektupları ve hediyeleri Karabük’teki akranlarına dağıtıldı.
Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen deprem sonrası Karabük’teki Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Okulu öğrencileri kardeş okul olarak belirlenen Adana’daki Arif Hasan Bilici İmam Hatip Ortokulu’ndaki depremzede akranlarına mektup yazarak desteklerini göstermişlerdi.

Depremzede öğrenciler de mektup arkadaşlarının desteklerinden dolayı hazırladıkları teşekkür mektuplarını ve hediyelerini öğretmenlerinin desteğiyle Karabük’e gönderdi.
Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Okulu’na gelen mektuplar ve paketler düzenlenen program ile öğrencilere dağıtıldı. Heyecanla akranlarından gelen hediye paketlerini açan öğrenciler, depremzedelerin yaşadıklarını anlattığı mektup karşısında da duygu dolu anlar yaşadı.

Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, asrın felaketi olan depremi yaşadıklarını belirterek, “Gerçekten yüreklerimiz yangın yerine düştü. Bizi de derinden etkiledi. Deprem bölgesinde bulunan kardeşlerimiz öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, arkadaşlarımız o acıyı hissederken bizlerde evlerimizde okullarımız da o acıyı derinden hissettik. Biz o gün Karabük eğitim ailesi olarak oradaki kardeşlerimizi, eğitim ailemizi hayat normale dönünceye kadar yalnız bırakmayacağız diye söz vermiştik. Deprem bölgesindeki kardeşlerimize 1 milyar lira civarında ayni ve nakdi bağışlarımızı oraya ulaştırdık” dedi.

Depremzede öğrencilere destek amacıyla yazılan mektupların çok önemli bir şey olduğunu ifade eden Akbaş, “Oradaki kardeşlerinize ‘Yalnız değilsiniz, yanınızdayız. Sizi terk etmeyeceğiz’ demek çok kıymetli ve değerli” diye konuştu.

Amine isimli öğrenci mektup arkadaşının ailesinden kimsenin depremde zarar görmemesinden dolayı mutlu olduğunu aktararak yazdığı güzel şeyler için teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mustafa gursel biz 7 takimiz orayi birakmamiz lazim hEQ18HXN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Mustafa Gürsel: “Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Çorum FK maçının ardından, “Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım” dedi.

Trendyol 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK’yı 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, önemli bir galibiyet aldıklarını ve bundan sonra play-off hattında kalmak için mücadele edeceklerini dile getirdi.

“Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi”

Karşılaşmayı değerlendire Mustafa Gürsel, “Çorum FK son 7 maçını kazanarak buraya geldi. Biz de 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlikle geldik 7. maçımıza. Artık ligin boyu kısaldı. İki takımın da hedefleri var. Dışarıdan baktığımızda bazen Bandırmaspor’un şu andaki konumuna, hedefine bakmıyorlar. İki takım da play-off’un içinde. Çorum’un son çıkışıyla ilk ikide olma şansı vardı. Ama bu lig kolay bir lig değil. Baktığımızda sonuna kadar hangi takımla oynarsak oynayalım ligin başından itibaren böyle. Bu ligi güzel kılan tarafı herkesin herkesi yenebilmesi. Biz bugün baktığımızda kendi adımıza güzel bir galibiyet aldık. Ama Çorum da hedefinden hiçbir şey kaybetmedi diye düşünüyorum. İlk iki hedefine ulaşması için yukarıdaki takımların hata yapması lazım. Ama bugünkü maça baktığımızda taktiksel anlamda düşündüklerimizin hepsini sahaya yansıttık. Çünkü Tanque’nin olmaması santrfor anlamında bizi olumsuz etkiledi. Kehinde’nin de oğlu oldu, iki, üç gün önce aramıza katıldı. Ndongala’nın dizinde bir problem vardı, çok az kullanabildik. Oyuncularımız ofansif anlamda, santrforsuz oynama durumu oldu” ifadelerini kullandı.

“İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu bütün maçlara taşırız”

Ligin kalan kısmındaki tüm maçların kendileri için önemli olduğunu kaydeden Gürsel, “Bu sene her maç kendi içimizde bir şey çözmeye çalışıyoruz. Sistem anlamında ligde çok değişik sistemlerde oynadık. Biz de takım adına değişik bir yıl yaşıyoruz. Son 5 maça geldik. Bugün maçta düşündüklerimiz oldu, uyguladık. Futbol bizden yanaydı. İkinci golü de atabilirdik. İyi durduk, iyi savunma yaptık. Rakibi iyi karşıladık, iyi çıkmaya çalıştık. Golü biz bulduk, biz kazandık. Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Son 5 maça giriyoruz. Her takım önemli. Biz buradan 3 puan aldık. Buraları son yıllarda oynamaya alışık bir takımız. Bundan sonra alacağımız her galibiyet ya da puan play-off için önemli. Biz 7. takımız, orayı bırakmamız lazım. Takımımız istiyor, elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şeyin garantisi yok. 7. sırada olarak arkamızdan bizi kovalayan takımlar var. Biz sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. İnşallah bizim bu seneki gerçekçi hedefimiz play-off’a girebilmek. Tüm isteğimiz bu. Onu başarırsak ondan sonrası yeni bir kulvar, yeni bir macera, yeni bir turnuva olacak. Önemli bir rakipten önemli bir galibiyet aldık. Bunun bilincindeyiz. İnşallah bunun motivasyonunu ve coşkusunu Sarıyer, ondan sonraki Bodrum ve lig bitine kadar bütün maçlara taşırız. Bunu taşıyamadıktan sonra buradan aldığımız 3 puanın hiçbir anlamı olmaz. Bu bilinçteyiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin