Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Ekim, 2023 04:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denizde fırtına uyarısı

DÜZCE (İHA) – Düzce Valiliği, Düzce, Zonguldak ve Bartın’da yarın denizde öğlen saatlerine kadar sürecek fırtına uyarısı yaptı.
Düzce Valiliği, Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre fırtına uyarısı yaptı. Yapılan uyarıda, “Batı Karadeniz’de (Düzce, Zonguldak, Bartın) rüzgarın 9 Ekim 2023 Pazartesi ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 5 ila 7 yer yer 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, aynı gün öğlen saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir” denildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Yönetici Şenol Güneş ile yollarını ayırdı.
Trabzonspor’da Şenol Güneş devri sona erdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Sezon başında Şenol Güneş ile sırf teknik yönetici olarak değil; birebir vakitte kendisinin deneyimlerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek ismine planlama yaptık. Program kapsamında Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, âlâ bir kurumsal yapıyı kurabilme maksadıyla misyona başladık. Maalesef ligde dilek etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta prestijiyle teknik yöneticilik makamında bir kan değişikliğine gitme muhtaçlığı ortaya çıktı. Yeni teknik yöneticinin belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf formda kamuoyuyla paylaşacağız. Trabzonspor topluluğuna ve büyük taraftarımıza hürmetle duyurulur" denildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.