Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Temmuz, 2016 14:07 tarihinde yayınlandı
0

Demokrasi Nöbeti  Misak-ı Milli’de Devam Ediyor

 

Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı’nda toplanan vatandaşlar toplu halde yatsı namazı kıldı. Namazın ardından FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaş, asker ve polisler için mevlid okundu.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz akşamı yaşanan olaydan sonra milli birlik ve beraberlik duygusunun pekiştiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına kulak veren sağcısı, solcusu, ülkücüsü, AK Partilisi, Laz’ı, Çerkez’i, hep beraber birlik ve bütünlük içinde demokrasi nöbetine katıldığını söyleyen Aksoy, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti yüzyıllarca vatandaşı, milli birliği ve beraberliğiyle ayakta durdu. Devlet vatandaşına her zaman şefkatle davrandı, bu vatandaş da devletine böyle sahip çıktı. Dünyada birlik bütünlük duygusunun nasıl olması gerektiğini göstermiş oluyoruz.” diye konuştu.

Vatandaşların dünyaya Orta Asya’daki ülkelerde yaşanan sıkıntıların Türkiye’de asla olmayacağını, olamayacağını gösterdiğini vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:

“Bu kalabalıkla milli birlik ve beraberlik duygusunu hep beraber bütün kesimler, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, vatandaşlar bir arada nöbetimizi tutmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da canla başla, yılmadan, yorulmadan Cumhurbaşkanımız ‘bitti, evlerinize çekilebilirsiniz’ diyene kadar da biz bu nöbeti tutmaya devam edeceğiz.”

15 Temmuz’dan bu yana meydanda nöbet tutan vatandaşlara gerek belediye gerek iş adamları tarafından su, çay ve gıda desteği de sağlanmaya devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin