Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Şubat, 2017 14:36 tarihinde yayınlandı
0

DDY Arazisi ile İlgili Görüşmeler Devam Ediyor

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, mevcut Devlet Demir Yolları arazilerinin şehir dışına çıkartılması yönündekini çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Rafet Vergili bugün yapılan toplantıda DDY Genel Müdür Yardımcısı Murat Konak, 2. Bölge Müdürü Mahmut Yetkin, İnşaat Emlak Dairesi Başkan Yardımcısı Mesut Yaman ve 2. İnşaat Emlak Müdürü Ergun Eski ile bir araya geldi. DDY arazilerinin son durumunun konuşulduğu toplantıya ilgilerinden dolayı Belediye Başkanı Rafet Vergili yetkililere teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin