Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2019 14:08 tarihinde yayınlandı
0

Dayısından muhtarlığı devraldı 

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde İsmetpaşa Mahallesi’nde Elvan Karakaş beş muhtar adayı arasından sıyrılarak İsmetpaşa Mahallesi’nin ilk bayan muhtarı oldu.
İsmetpaşa Mahallesi’nde , Elvan Karakaş, dört erkek aday arasından sıyrılarak Muhtarlık görevini dayısı Metin Karakaş’dan devraldı. Elvan Karakaş, 389 oyla İsmetpaşa Mahallesi’nin ilk bayan muhtarı oldu. Mahallede muhtarlık için yarışan diğer adaylardan Vedat Ekmekçi 217, Bilgehan Toprak 187, Metin Karakaş 135, Selahattin Karakaş da 87 oy aldılar. Elvan Karakaş’ın azaları ise iki bayan ve iki erkekten oluştu. Elvan Karakaş, mahallesine Serap Karakaş, Kenan Toprak,Safiye Bağbaşı ve Özgün Topraklı ile birlikte hizmet edecek.
İsmetpaşa Mahallesi’nin ilk bayan muhtarı olan Elvan Karakaş, muhtar seçilmesinin ardından bir açıklama yaparak şunları söyledi; “Bir muhtarlık seçimini daha geride bıraktık, çok önemli bir başarı kazandık. Bu başarı kelimeler ile ifade edilemez. Önümüzde yapılması gereken çok işimiz var. Zaman içerisinde bunların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Şunu tüm samimiyetimle paylaşmak istiyorum. Bu seçimin galibi İsmetpaşa halkıdır. Önümüzdeki beş yıl içinde çok yol kat edeceğimize söz veriyorum. Seçim sonuçlarının başta Yenice’miz ve İsmetpaşa Mahallemiz olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bize destek veren tüm İsmetpaşa Mahallesi halkıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda siddetli firtina agaclar otomobillerin uzerine devrildi tGN3K14H
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi

Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.

Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin