Daha Yaşanılır Bir Safranbolu İçin Çalışıyoruz - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Ağustos, 2015 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Daha Yaşanılır Bir Safranbolu İçin Çalışıyoruz

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Safranbolu’ya hizmet için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.
2009 yılından bu yana her Pazartesi sabah erken saatlerde Belediye Meclis Odasında Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve amirler ile bir araya gelerek haftalık çalışma planı ve gerçekleştirilen hizmetler ile ilgili görüş alış verişinde bulunduklarını dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent olması adına çalışmalarına ara vermeden, gece gündüz devam ettiklerini söyledi.
Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü “2009 yılında halkımızın teveccühü ile seçilmemizin ardından verdiğimiz sözleri kısa sürede birer birer yerine getirmenin mutluluğu, halkımızın destek ve duaları ile Safranbolu’muzu daha yaşanılır, gelecek kuşaklara daha güzel bir kent bırakmak için gece gündüz çalışıyoruz. Yine 2009 yılından bu yana her Pazartesi sabahı ekibimiz ile bir araya gelerek bir önceki hafta yapılanlar ve içerisinde bulunduğumuz hafta yapacaklarımız ile ilgili çeşitli istişarelerde bulunuyor, kararlar alıyoruz. Tüm birimlerimizin katılımı ile gerçekleşen ve özellikle halkımızın taleplerinin de değerlendirildiği bu toplantılar önümüzü görebilmemiz açısından da önemli katkılar sağlıyor.
Yine bu önemli istişare toplantımızın ardından esnaf arkadaşlarımız ile birlikte Cenabı Hakkın bereketli kazançlar nasip etmesini niyaz ettiğimiz Pazartesi Dualarımız için esnaf kardeşlerimiz ile buluşuyor, onlar ile halleşiyoruz. İnşallah bu uyumlu ve inançlı çalışmalarımızın meyvelerini Safranbolu halkımız ile toplamaya başladık ve Safranbolu’muz bir dünya kenti olma yolunda emin adımlarla yürüyor.”
Aksoy konuşmasının sonunda, “Bu güne kadar bizlerden destek ve dualarını esirgemeyen değerli halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda minibus ile hafif ticari arac carpisti 7 yarali gihnxQFG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı: 7 yaralı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesi Kastamonu-Taşköprü karayolu Tekev mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taşköprü istikametinde seyir halinde olan Sezer Y. idaresindeki 37 ABP 346 plakalı hafif ticari araç ile aynı istikametteki Macit K. yönetimindeki 55 PG 145 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs refüjdeki ağaçlara çarparak yolu karşı şeridine geçerken, hafif ticari araç ise ters döndü. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Taşköprü Devlet Hastanesi ve Kastamonu il merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin