Karabük Merkez 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden 4 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi binasının kısa bir süre içerisinde temeli atılırken, çelik konstrüksiyon iskeletinin montajı da tamamlandı.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki, sağlık tesisinin yapımının hızla ilerlediğini ve merkezin tahmin edilenden daha kısa bir süre içerisinde hizmete açılmasının planlandığını söylediler.
Aile Sağlığı Merkezi’nin hizmete açılması ile birlikte Karabük’ün modern ve kullanılışlı bir sağlık tesisine daha kavuşacağı ifade edildi.
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Yöneticisi Thomas Reis, Breidablik karşısında aldıkları 1 puanın kendilerini keyifli etmediğini söyledi.
UEFA Konferans Ligi 4. hafta maçında deplasmanda İzlanda temsilcisi Breidablik ile 2-2 berabere kalan Samsunspor, birinci dört maç sonucunda 36 takımlı ligde liderliğini korudu. Çabanın akabinde basın toplantısında müsabakayı kıymetlendiren Thomas Reis, "Bugünkü performansımız en düzgün performansımız değildi. Birinci dakikalardan beri makûs oynamadık fakat çok kolay bir gol yedik. En yeterli oyunumuz değildi. Her vakit sağ taraftan hamle ettik. Sol taraftan atak etmeyi unuttuk. Devre ortasından sonra yeterli başladık ve golü bulduk. İkinci yediğimiz golü skandal olarak adlandırabilirim. Gereğince sert davranmadık ve kolay bir gol yedik. Sonuçta 1 puan aldık. Bu 1 puan bizi memnun etmedi. Toplam 10 puanımız var. Uzun bir seyahatten sonra nasıl bir performans göstereceğimizi görmek ismine bir deneyim oldu. Bir sonraki müsabaka için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Pazartesi günü de ligde bir maçımız olacak" dedi.
Zorlu hava kurallarının kendileri için mazeret olmadığını lisana getiren Reis, "Dar bir takımımız var. Bu takımla oynamak zorundayız. Değerli oyuncularımızdan yoksunuz. Pazartesi de kıymetli bir maçımız var. İklim koşulları burada Türkiye’ye nazaran soğuk lakin bu bir mazeret değil. Maça makûs başlamadık lakin rakibimiz güçlü bir grup. Geçiş oyununu çok tesirli oynadılar. Kolay toplar kaybettik. Berbat performansımızın sebebi hava kuralları değildi" diye konuştu.