Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, Rektör Özölçer’i makamında kabul etti - Karabük Haber Postası
cumhurbaskanligi yuksek istisare kurulu uyesi koksal toptan rektor ozolceri makaminda kabul etti UcddMxWU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan, Rektör Özölçer’i makamında kabul etti

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve 23. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında kabul etti.

Kabulde Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e, BEUN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Burak Bahadır eşlik etti. Görüşmede Rektör Prof. Dr. Özölçer, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin ulusal ve uluslararası düzeyde elde ettiği akademik başarılar, bilimsel faaliyetler ve kalite odaklı gelişim süreci hakkında kapsamlı bilgiler paylaştı.

Rektör Özölçer, BEUN’un yalnızca akademik alanda değil; kamu kurumları ve özel sektörle iş birliği içerisinde yürüttüğü sosyal, kültürel, tarihi, sanatsal ve sportif projelerle de öğrencilerin çok yönlü gelişimine katkı sunduğunu ifade etti. Bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar, araştırma-geliştirme projeleri ve uluslararasılaşma vizyonu çerçevesinde hayata geçirilen faaliyetler hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan ise nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür ederek Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin son yıllarda ortaya koyduğu eğitim, mühendislik, sağlık başta olmak üzere her alandaki güçlü atılımlarla, yükseköğretim camiasında önemli bir ivme yakaladığını ifade etti. Zonguldak’ın dünyaya açılan kapısı konumundaki üniversitenin elde ettiği başarılardan büyük bir memnuniyet ve gurur duyduklarını belirten Toptan, yükseköğretimde kaliteyi esas alan bu yükselişin önemli olduğunu ifade etti.

Toptan, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer nezdinde tüm BEUN ailesini tebrik ederek üniversitenin bilimsel, akademik ve toplumsal katkılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu; yürütülen çalışmalarda başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, BEUN’un 2022-2025 yılları arasında gerçekleştirdiği faaliyetleri ve vizyoner projeleri anlatan “Bir Asırlık Birikim, Yeni Bir Vizyon: Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi” adlı eseri Köksal Toptan’a takdim etti.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennilerinin paylaşılması ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbulu ogrenciler cam adam belgeseliyle cifte final elde etti Chky67v3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’lü öğrenciler “Cam Adam” belgeseliyle çifte final elde etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Cam Adam” belgeseli iki festivalde finale yükseldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan belgesel, TAYF Kısa Film Festivali ve Narfest Kısa Film Festivali’nde finale kalarak çifte başarı elde etti.

Belgesel, Adana’da yaşayan ve “cam kemik hastalığı” olarak bilinen Osteogenezis Imperfekta ile mücadele eden Zekeriya Ünal’ın yaşam öyküsünü konu alıyor. Yapım, zorlu sağlık şartlarına rağmen hayata tutunan bir bireyin azim dolu mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Belgeselin yönetmenliğini Ahmet Hakan Kurt üstlenirken, görüntü yönetmenliğini Yusuf Karaaslan yaptı. Proje ekibinde Kerim Demirtaş, Tolga Yüksel ve Tunahan Mirza Gülen yer aldı. Akademik danışmanlığını ise Burak Türten yürüttü.

Festival seçkilerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Cam Adam”, toplumsal farkındalık oluştururken içeriğiyle de dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin