Reklam
Reklam
20240612aw225851 0 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2024 14:40 tarihinde yayınlandı
0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya Dışişleri Bakanı Vieira’yı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira’yı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brezilya Dışişleri Bakanı Mauro Vieira’yı kabul etti. Görüşmede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da yer aldı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda deas operasyonu 1 gozalti Mu9m3qqe
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da DEAŞ operasyonu: 1 gözaltı

Sakarya’dan ailesini ziyaret etmek için Samsun’a gelen ve terör örgütü DEAŞ ile bağlantısı olduğu iddia edilen bir kişi, jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sakarya’da ikamet eden E.D.(32) bayram ziyareti için Samsun’un Asarcık ilçesindeki ailesine ziyarete geldi. Terör örgütü DEAŞ’a üye olduğu ve örgüte finans sağladığı ileri sürülen E.D., Samsun İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan E.D., “silahlı terör örgüte üye olmak ve örgüte finans sağlamak” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin