Samsun’da altyapı çalışması yapılan bir yolda kazılan çukura düşen 20’ye yakın aracın tekerleri patladı.
Olay, Atakum ilçesi Şehit Pilot Gürcan Ulucan Caddesi üzeri Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü ardında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, caddede müteahhit bir firma tarafından gerçekleşen altyapı çalışmasında açılan çukura yağmurun da tesiriyle düşen araçların lastikleri patladı. 1’i resmi 20’ye yakın araçta maddi ziyan meydana geldi. Araç sahipleri, çalışmayı yapan firmanın tedbir almadığı için tekerlerinin patladığını belirtti.
Lastikleri patlayan araçlar, çekiciler ile kaldırıldı.


Çukura düşen 20’ye yakın aracın tekerleri patladı
Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı
DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

