Çubuk Gölü’nde bulutların görüntüsü mest etti - Karabük Haber Postası
cubuk golunde bulutlarin goruntusu mest etti wK426DsN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ocak, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Çubuk Gölü’nde bulutların görüntüsü mest etti

Bolu’nun tabiat olağanüstüsü yerlerinden Çubuk Gölü’nde dağların yamacından süzülen bulutlar göl yüzeyinde görsel şölen oluşturdu.

Bolu’nun “sakin şehir” unvanına sahip Göynük ilçesindeki Çubuk Gölü’nde bulutların oluşturduğu imaj mest etti. Dağların yamaçlarından şelale üzere akarak süzülen bulutlar, havadan görüntülendi. Göl üzerini kaplayan bulutların ortasından görünen dağ zirveleri ise başka bir hoşluk oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin