Çorum Valiliği’nden kahvehanedeki silahlı saldırıyla ilgili açıklama - Karabük Haber Postası
corum valiliginden kahvehanedeki silahli saldiriyla ilgili aciklama CvACEt5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum Valiliği’nden kahvehanedeki silahlı saldırıyla ilgili açıklama

Çorum’da 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı taarruz ile ilgili yapılan açıklamada, olayın failinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü duyuruldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Ulukavak Mahallesi Fatih Caddesi Damat Şükrü Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kahvehaneye gelen H.C.S., husumetlisi olan bir şahsa silahla ateş açtı. Şahsın silahından çıkan kurşunlar kahvehanede bulunan S.K. (56), Barış Can Özel, İ.Y., O.Z. (23) ve Ş.M.S.’ye (58) isabet etti. Vurulan 5 kişi yaralanırken, H.C.S. olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat takımları tarafından birinci müdahaleleri yapılan S.K., Barış Can Özel ve İ.Y. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, O.Z. ve Ş.M.S. ise kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Barış Can Özel kurtarılamayarak hayatını kaybetti. S.K.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, mevzuyla ilgili Çorum Valiliği’nden yapılan açıklamada, olayın failinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Saat 21.40’ta ilimiz Ulukavak Mahallesi’nde bulunan bir çay konutunda, ateşli silahla taammüden öldürmeye teşebbüs olayı meydana gelmiştir. Olaya ait silah seslerinin bölgeye yakın yaya polis devriyelerince duyulması üzerine acilen bölgeye polis ve 112 takımları gönderilmiştir. Olay yeri güvenlik önlemleri alınmış, yaralılar çeşitli hastanelere sevk edilmiştir. Saldırganın olay yerine bir araçla geldiği ve olayı gerçekleştirdikten sonra tıpkı araçla olay yerinden kaçtığı tespit edilmiştir. Beş kişi yaralanmıştır. Tedaviye alınan yaralılardan biri hayatını kaybetmiş dört yaralının tedavisi sürmektedir. Olayın failinin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam etmektedir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
levj
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
20 Nisan, 2026 14:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Fatih Caddesi’nde tek yön işareti ters çevrildi

Karabük’te Fatih Caddesi’nde bulunan tek yön trafik levhasının kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ters çevrildiği bildirildi.

Polis Evi yönünden Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi istikametine doğru tek yön olarak belirlenen güzergahta, levhanın yönünün değiştirilmesi nedeniyle bazı sürücülerin yolu yanlışlıkla ters yönde kullandığı öğrenildi. Bu durumun, trafik kameraları tarafından tespit edilerek sürücülere cezai işlem uygulanmasına yol açtığı ifade edildi.

Öte yandan, söz konusu yön levhalarının birkaç gündür bu şekilde bulunduğu ve henüz düzeltilmediği gözlemlendi. Durumun sürücüler açısından kafa karışıklığına neden olduğu belirtiliyor.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin