Çorum FK - Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından - Karabük Haber Postası
corum fk amed sportif faaliyetler macinin ardindan aaQD4kz4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Aralık, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum FK – Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

Trendyol 1. Lig 16. haftasında oynanan Çorum FK-Amed Sportif Faaliyetler maçının akabinde iki kadronun teknik yöneticileri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig 16. haftasında Çorum FK konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın akabinde basın toplantısında konuşan Çorum FK Teknik Yöneticisi Serkan Özbalta, kendileri açısından kaybolan 3 puanın olduğunu belirterek, “Ligin cumartesi oynanan maçlarına baktığımızda, ligin nasıl devam edeceğini hepimiz görüyoruz. Birinci yarı çok sıcak geçecek. Bugün o rakiplerden birisi de Amed. 4 maçta 8 puan alıp, 2 galibiyet, 2 beraberlikle yenilmeyen kadro. Bunun verdiği bir öz itimatla buraya geldi. Oyuncu kalitesi de güzel olan bir ekip. Bizim açımızdan baktığınızda kaybolan 2 puan, güzel bir hazırlık, çalışılan, söylenen her şeyin çabucak gerçekleştiği bir karşılaşmayı yaşadık. Konum açısından güçlü bir maçtı lakin gol zenginliği açısından bizim için kısır geçti. Doğal ki kazanmak istiyoruz lakin hepimizin bilmesi gereken bir şey var, normal bir lig değil, hepsi birbirine denk gruplar. Farklı bir skor alan kadronun, gelecek hafta rakibini yeneceği manasına gelmiyor. Böyle bir lig yaşıyoruz. Bu sene bu dinamikleri bilerek, soğuk kalarak dönemi azamî bitirebileceğimiz en yeterli yerde bitirmek istiyoruz. Daima birinci 7’nin içinde olmak istiyoruz. Bahara geldiğimizde sıralamayı belirleyecek maçlarda birinci iki, üç, dört ve öteki dört kadrosu belirleyecek periyoda heyecanla gitmek istiyoruz. O manada kaybedilen 2 puan var. Nitekim tahminen de dönemin en uygun oyunuydu. Erzurum karşılaşması düzgündü, Gençlerbirliği maçının birinci yarısı çok yeterliydi, Iğdır maçının ikinci yarısı çok güzeldi, buna emsal maçlar vardı. Bu maçta da 75-80 dakika boyunca güzel bir gayret vardı lakin istediğimiz galibiyeti alamadık. Ben buradan oyuncularımızı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Bugün gurur duyulası bir oyun oynadılar. Öbür taraftan da taraftarlarımız takviyesini esirgemedi” dedi.

Servet Çetin: “1 puan almak bizim için iyiydi”

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Yöneticisi Servet Çetin ise, “Biz oynayan grubuz, bu yüzden oynamamız gerekiyordu. Aslında rakip de tam bize nazaran baskılar yapıyordu. Vakit zaman bu baskılardan yeterli kurtulduk ancak ileride topları kullanamadık. Son paslarımızda kusurlar oldu. Çok kolay top kayıpları yaptık. Bilhassa geçmiş maçlara bakacak olursak bu maçta top kaybımız çok. İkinci topları uygun alamadık, rakip aldı. Deplasman 1 puan almak bizim için düzgündü. Rakiplerimize önde baskı yapmakta çok büyük problem yaşıyoruz haftalardır. Zira maalesef elimizde alternatif oyuncularımız yok. Bizim en büyük handikaplarımızdan bir tanesi atılım yapma gücümüz yok, bilhassa ön sınırlarda. Bunun da derdini yaşıyoruz. Tahminen 2-3 çabuk oyuncumuz olsa maçı farklı halde bitirebiliriz fakat maalesef bunu değerlendiremiyor, kullanamıyoruz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
murzioglu kalkinma odakli calismalar kararlilikla suruyor FpaOcwAP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Murzioğlu: “Kalkınma odaklı çalışmalar kararlılıkla sürüyor”

Meclis toplantısında konuşan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’un ekonomik, lojistik ve ticari kapasitesini artırmaya yönelik yatırımların ve iş birliklerinin kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.

Samsun TSO Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Haluk Akyüz başkanlığında gerçekleştirildi. İki toplantı arasında yürütülen çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan Bayramı’nın ardından yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini belirterek, “Faaliyet tempomuzun yükseldiği bir ayı geride bıraktık. Geçtiğimiz süreçte ilimizin ihracat potansiyelini geliştirmek amacıyla önemli temaslar kurduk. İlgili kurum ve temsilcilerle bir araya gelerek kentin dış ticaretine yönelik değerlendirmeler gerçekleştirdik” dedi.

“Gücümüze güç katacak önemli bir adım”

Ulaşım ve lojistik yatırımlarına da değinen Murzioğlu, “Uzun süredir takip ettiğimiz Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı’nın ilk etap yapım kararının Resmî Gazete’de yayımlanmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Bu proje, şehrimizin üretim, ticaret ve lojistik kapasitesini güçlendirecek önemli bir adımdır. Sizlerin huzurunda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız, Samsun Milletvekilimiz Mehmet Muş başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İş dünyasına destek programları ve bilgilendirme toplantıları devam ediyor

İş dünyasına yönelik bilgilendirme toplantıları ve destek programlarının kesintisiz şekilde sürdüğünü ifade eden Murzioğlu, “Üyelerimizin doğru, güvenilir ve güncel bilgiye en hızlı şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla çeşitli kamu kurumları ve paydaş kuruluşlarla iş birliği yaparak güçlü bir iletişim ve koordinasyon köprüsü kuruyor, bu sayede hem bilgi akışının sağlıklı biçimde ilerlemesine katkı sunuyor hem de iş dünyasının ihtiyaçlarına daha etkin çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz toplantılarda yalnızca güncel gelişmeleri aktarmakla kalmıyor, aynı zamanda işletmelerin karşılaştığı sorunları doğrudan dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım da benimsiyoruz. İki toplantı arasında iş teftişi süreçlerinden kamu alımlarına, teşvik mekanizmalarından finansmana erişim konularına kadar birçok başlıkta üyelerimizi düzenli olarak bilgilendirmeye devam ettik” ifadelerini kullandı.

“Samsun’un potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz”

Murzioğlu konuşmasında ayrıca, Antalya’da katıldıkları YÖREX Fuarı ile Samsun B2B Networking Summit gibi organizasyonların kentin tanıtımına ve ticari ilişkilerine katkı sağladığını belirtti. Samsun TSO’nun stratejik planı doğrultusunda hazırlanan İktisadi Raporun yayımlandığını da aktaran Salih Zeki Murzioğlu, raporun kentin ekonomik yapısını ortaya koyan önemli bir kaynak olduğunu söyledi. Konuşmasında Samsun TSO Kampüs projesine de değinen Salih Zeki Murzioğlu, “Kampüs idealimize giden yolda önemli bir adım attık. İnşaat süreci başladı. Bu proje yalnızca fiziki bir yatırım değil; iş dünyamıza daha güçlü hizmet sunacağımız, kurumsal kapasitemizi artıracağımız bir merkez olacak. Şehrimizin sahip olduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve ulusal ile uluslararası ticarette daha etkin bir rol üstlenmesini sağlamak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin