Mudurnu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Çocuklar Camide” programında, anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri Beşkavaklar Camii’nde unutulmaz bir gün geçirdi.
Bolu Vilayet Müftülüğü koordinesinde Mudurnu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Çocuklar Camide” programı düzenlendi. Aktiflik çerçevesinde, çocuklar Nasreddin Hoca, Hacivat ve Karagöz figürleriyle buluşarak keyifli dakikalar yaşadı. Çocukların mescide alışmasını sağlamak ve caminin değerini anlatmak emeliyle düzenlenen programda, görsel oyunlar ve mizahi diyaloglarla çocuklara dini bilgiler eğlenceli bir halde aktarıldı. Programın sonunda çocuklara çeşitli ikramlar ve ikramlar sunuldu. Veliler, bu türlü manalı ve eğitici bir aktifliği düzenleyen Vilayet ve İlçe Müftülüğüne teşekkür etti.


Çocukların camiye alışmasını sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlendi
Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı
Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.
100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

