“Çocuklar Sinemayla Buluşuyor” projesi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2018 14:10 tarihinde yayınlandı
0
0

“Çocuklar Sinemayla Buluşuyor” projesi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile başlayan ve Safranbolu’daki tüm okulları kapsayan “Safranbolu’da Çocuklar Sinemayla Buluşuyor” projesi kapsamında film gösterimleri devam ediyor.

Proje kapsamında film gösterimi son olarak Vilayetler Birliği Ortaokulu, Kirkille İlk ve Ortaokulu, Abdurrahman Yerlikaya İmam Hatip Lisesi ile Şehit Mustafa Arık İlkokulunda yapıldı.

Öğrencilerin filme ilgisinin yoğun olduğu gözlenirken, Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli hem çocuklarla yakından ilgileniyor hem de patlamış mısır ve su ikramında bulunuyorlar.

Ailelerden ve okul yönetimlerinden olumlu geri dönüşlerin olduğunu ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Amacımız çocuklarımızın sosyal yönden gelişmelerini, kötü bağımlılıklardan uzak durmalarını sağlamak ve 7. sanat dalı olan Sinemaya ilgilerini arttırmak. Bu bağlamda Kaymakamlık ve Belediye olarak çocuklarımız için çeşitli projeler üretiyoruz. Etkinliklerde onları da rol almalarını sağlıyoruz. Daha önce de söylediğim gibi onlardan yalnızca bol bol okumaları ve dersleri ile daha çok ilgilenmeleridir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk demir kartal sahasinda fenerbahceye maglup oldu eVg7sOE4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Demir Kartal, sahasında Fenerbahçe’ye mağlup oldu

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karabük Demir Kartal Spor Kulübü, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye 96-44 mağlup oldu.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 20.haftasında Karabük Demirkartal GSK, Fenerbahçe’yi konuk etti. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip, ilk devreyi 51-26 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci devresinde skor avantajını koruyan Fenerbahçe, Karabük temsilcisini 96-44 mağlup etti. Konuk ekip bu galibiyetle Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde zirve takibini sürdürdü.

Mücadeleyi Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, siyasi parti il temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeleri, sporcular ve sporseverler takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin