Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2014 08:03 tarihinde yayınlandı
0

Çiftçilere Yapışkan Tuzak Dağıtıldı

BARTIN Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere 4 bin 500 adet yapışkan tuzak dağıtıldı. Örtüaltı Entegre Üretimin Kayıt Altına Alınarak Belgelendirilmesi Projesi kapsamında Bartın Derbent ve Gerişkatırcı köylerinde bu yıl 7.’si düzenlenen törenlerle proje içerisinde yer alan toplam 88 çiftçiye sarı ve mavi yapışkan tuzak verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, “Derbent köyünde başladığımız ve daha sonra Gerişkatırcı köyünü de dahil ettiğimiz çalışmadaki amacımız, tarladan sofraya güvenli ve sağlıklı gıdayı sunmaktır. Bitkisel üretim yapılan alanlarda kullanılan tarım ilaçlarının, insan ve çevre sağlığına olumsuz etkileri herkes tarafından bilinmektedir. Bu sebeple günümüzde, bitkisel üretimde hastalık ve zararlılarla ilaçsız mücadele metotları daha büyük bir önem arz etmektedir. Müdürlüğümüzün hazırladığı proje kapsamında daha az kimyasal madde kullanılarak hastalık ve zararlılarla mücadele edilmesi amacıyla sarı ve mavi yapışkan tuzakların çiftçilerimize dağıtımı yapılmaktadır. Sarı Yapışkan Tuzaklar; Beyaz sinek ve Yaprak Galeri Sineği için, Mavi yapışkan Tuzaklar Tripsler için dağıtılmaktadır” dedi. Bayram, yapışkan tuzakların dağıtım töreninin ardından Gerişkatırcı Köyü’nde Şerafettin Çiçekbal isimli çiftçinin serasını gezdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin