Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2014 15:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çiftçi Kayıt Sistemi başvuru süresi 29 Ağustos’a uzatıldı

Çiftçi Kayıt Sistemine Başvuru Süresi 29 Ağustos 2014 tarihine kadar uzatılırken,  Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt olmayan çiftçilerin  İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine  müracaat etmeleri istendi.  Yapılan açıklamada; “Çiftçilerin; Tarımsal Kredi Kullanımı, Ürün Sigortası (TARSİM), Doğal Afet Nedeniyle Borç Erteleme, Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteklemesi, Yem Bitkileri Desteklemesi, Sertifikalı Tohum/Fidan Kullanım Desteklemesi, Fark Ödemeleri Desteklemesi gibi Bakanlığımız uygulamalarından yararlanabilmeleri için Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıt olmaları gerekmektedir” denildi.  
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin