Çift katlı otobüs arıza yaptı, yolcular saatlerce mahsur kaldı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Eylül, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Çift katlı otobüs arıza yaptı, yolcular saatlerce mahsur kaldı

SAMSUN (İHA) – Rize’den İstanbul’a giden 80 kişilik çift katlı otobüs arıza yapınca, yolcular saatlerce yolda mahsur kaldı.

1 Eylül akşamı Rize’den İstanbul’a yanlışsız çıkan 80 kişilik çift katlı Metro Turizm’e bağlı yolcu otobüsü, Samsun’un Havza ilçesinde arıza yaptı. Kayış attığı söylenilen otobüs, gece 03.30 sıralarından itibaren tamir edilmeye uğraşıldı. Bir türlü tamir edilemeyen otobüsteki yolcuları taşımak için olay yerine tek katlı öbür bir yolcu otobüsü gönderildi.

Saatlerce yolda mahsur kaldıktan sonra tek katlı otobüsün geldiğini gören yolcular duruma reaksiyon gösterdiler. 80 kişi yolda mahsur kaldıklarını söz eden yolcular, “Biz çift katlı otobüsle yolda kaldık. 80 kişi geceden beri otobüsün tamir olmasını bekliyoruz. Sabah saatlerinde bize tek katlı 45 kişilik otobüs yollamışlar. Biz yolcular da yarımızı burada bırakmamak için otobüse binmeme kararı aldık. Firma yetkilileri bizle ilgilenmiyor, bilgi vermiyor. Çok mağdur olduk. Tüm yolcuları alacak otobüsler gelmediği sürece bu otobüse de binmeyeceğiz. Burada hiçbir yolcunun kalmasını istemiyoruz” tabirlerini kullandılar.

Yetkililerden yardım isteyen yolcular, 7 saattir yolda kaldıklarını ve 80 yolcunun tamamının tahliye edilmesini istediklerini söylediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 2 evde yangin cikti ahir odunluk ve samanlik da yandi 8siTNLQZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 2 evde yangın çıktı: Ahır, odunluk ve samanlık da yandı

Kastamonu’nun Daday ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ev ile ahır, odunluk ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Köylülerin de destek verdiği çalışmalarda ahırdaki hayvanlar ile bazı tarım aletleri kurtarıldı.

Yangın, Daday ilçesine bağlı Kayabağı Köyü Kalyar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cami imam-hatibi Satı Kartal’a ait 2 katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, Reyhan Yavuz’a ait 2 katlı ahşap eve de sıçradı. Alevler, evlerin yanında bulunan ahır, odunluk ve samanlığı da sararak büyük çapta hasara yol açtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, orman işletme ve İl Özel İdaresi ekipleri, yangının kontrol altına alınması için yoğun çalışma yürüttü. Köylülerin de desteğiyle ahırda bulunan hayvanlar ile bazı tarım aletleri kurtarıldı. Ekipler, yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası yapılarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik tedbirleri alırken, sağlık görevlileri ise hazır bekledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin