Reklam
Reklam

CHP’den Karabük Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 14:46 tarihinde yayınlandı
0

 

“Bu Ülkeye Hep Birlikte Sahip Çıkacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum ve İl Yöneticisi Hamdi Ulupınar ile birlikte  Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı Dernek Başkanı Metin Kaya yaptı. Başkan Kaya,” Yaklaşık iki ay önce genel kurulumuzu yaptık. Yeni hizmet binamızı çok yakında hizmete açacağız. Bir kaç eksikliğimiz kaldı, önümüzdeki günlerde yeni hizmet binamızı açacağız. Ben Karabük’te tüm siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin başkanları ile el ele verip Karabük’ün menfaatleri için güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya 15 Temmuz günü yapılan darbe girişimi ile ilgili de yaptığı konuşmada ” Bu darbeye karşı iktidar, muhalefet ve sivil toplum örgütleri ile birlik oldu ve bu girişimi önledi. Cumhuriyet Halk Partisi darbe girişimi ve darbe girişim sonrası çok güzel bir sınav verdi. Ülkemizi çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu nedenle bizlere önemli görevler düşüyor. Bu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimine başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel; ” İki ay önce genel kurulunuzu yaptınız ziyaretimiz biraz gecikti ancak yeni yerine taşınmanızı bekledik. Ancak ziyaretimiz bugüne nasip oldu. Ben sizlere yeni görevimizde başarılar diliyorum. 15 Temmuz  darbe girişiminden sonra kritik bir dönem yaşıyoruz. Göz göre göre bizlerin ikazına rağmen ne yazık ki bugünlere geldik. Bazı önlemlerin çok önceden alınmasını gerekiyordu. Bu önlemlerin alınması için darbe girişimi olması gerekiyordu. Ülke genelinde darbeye karşı hep birlik olduk ve karşı koyduk. Bu demokrasi adına çok önemli bir gelişme. Ben son olarak şunu belirtmek istiyorum. Geçmişin muhasebesini mutlaka yapmalıyız. Bunu yaparken yen ihatalara ver vermemeliyiz. Ben bu gösterilerin fazla abartıldığını, uzatıldığını ve bir siyasi gösteriye dönüşeceği kaygısını taşıyorum. Umarım bunlar son bulur” sözlerine yer verdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin