Reklam
Reklam

CHP’den Karabük Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 14:46 tarihinde yayınlandı
0

 

“Bu Ülkeye Hep Birlikte Sahip Çıkacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum ve İl Yöneticisi Hamdi Ulupınar ile birlikte  Karabük Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Ziyarette ilk konuşmayı Dernek Başkanı Metin Kaya yaptı. Başkan Kaya,” Yaklaşık iki ay önce genel kurulumuzu yaptık. Yeni hizmet binamızı çok yakında hizmete açacağız. Bir kaç eksikliğimiz kaldı, önümüzdeki günlerde yeni hizmet binamızı açacağız. Ben Karabük’te tüm siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin başkanları ile el ele verip Karabük’ün menfaatleri için güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya 15 Temmuz günü yapılan darbe girişimi ile ilgili de yaptığı konuşmada ” Bu darbeye karşı iktidar, muhalefet ve sivil toplum örgütleri ile birlik oldu ve bu girişimi önledi. Cumhuriyet Halk Partisi darbe girişimi ve darbe girişim sonrası çok güzel bir sınav verdi. Ülkemizi çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu nedenle bizlere önemli görevler düşüyor. Bu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimine başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Erdoğan Dinçel; ” İki ay önce genel kurulunuzu yaptınız ziyaretimiz biraz gecikti ancak yeni yerine taşınmanızı bekledik. Ancak ziyaretimiz bugüne nasip oldu. Ben sizlere yeni görevimizde başarılar diliyorum. 15 Temmuz  darbe girişiminden sonra kritik bir dönem yaşıyoruz. Göz göre göre bizlerin ikazına rağmen ne yazık ki bugünlere geldik. Bazı önlemlerin çok önceden alınmasını gerekiyordu. Bu önlemlerin alınması için darbe girişimi olması gerekiyordu. Ülke genelinde darbeye karşı hep birlik olduk ve karşı koyduk. Bu demokrasi adına çok önemli bir gelişme. Ben son olarak şunu belirtmek istiyorum. Geçmişin muhasebesini mutlaka yapmalıyız. Bunu yaparken yen ihatalara ver vermemeliyiz. Ben bu gösterilerin fazla abartıldığını, uzatıldığını ve bir siyasi gösteriye dönüşeceği kaygısını taşıyorum. Umarım bunlar son bulur” sözlerine yer verdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bolu’da D-100’de takla atan otomobilden burunları bile kanamadan çıktılar

boluda d 100de takla atan otomobilden burunlari bile kanamadan ciktilar Qgk7kJs7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da D-100 kara yolunda kontrolden çıkarak orta refüje çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan 2 kişi kazadan burunları bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, D-100 kara yolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 NA 873 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, takla atarak yolun ortasında ters döndü. Kazayı şans eseri yara almadan atlatan sürücü ve yolcu, tepetaklak olan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun 2 şeridi trafiğe kapandı. Polis ekipleri, olası bir başka kazayı önlemek amacıyla bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak trafik akışını yan yoldan kontrollü olarak yönlendirdi. Aracın kaldırılması için bölgeye oto kurtarıcı sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin