Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Kasım, 2020 11:49 tarihinde yayınlandı
0

CHP’den Alaattin  Çakıcı Tepkisi

Organize suç örgütü suçlamasıyla 16 yıl hapis yattıktan sonra yapılan infaz düzenlemesi ile tahliye olan Alaattin Çakıcı’nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etmesine Merkez İlçe Başkanı Mustafa Erten yaptığı basın açıklaması ile tepki gösterdi.

Hiçbir bir  hukuk devletinde, bir mafya liderinin ülkenin Ana Muhalefet Partisinin Genel başkanına hedef alarak tehdit etmesinin yeri olmadığını ifade eden Erten; “Bu olay bize, ülkeyi 18 yıldır yönetenlerin Memleketimize ne hale getirdiğinin göstergesidir. İktidarda kalabilmek için; Dün malum örgütten, Seçim zamanı başka bir örgütten, Bugün de bir başka örgüt liderinden medet umar hale gelmişler.
Kaldı ki 18 yıldır ülkeyi başkası yönetiyormuş gibi “Hukuk reformu” yapacağız dedikleri bu günlerde, Mafya bozuntusunun bu hakaret ve tehditlerine nereye koyacaksınız? Hakkında ne yapacaksınız?
Şunu çok iyi biliyoruz ki;  “havlayan köpek ısırmaz”.
Bu çakal kendisini kirli pazarlıklarla ceza evinden kurtaran iktidarın küçük ortağı ve iktidara olan diyetini ödemek, sadakatini ispatlamak istiyor. Ancak bize vız gelir, tırıs gider.
Değerli Karabüklü hemşerilerim, özellikle 70′ li yılları yaşamış olanlar, biliyoruz ki ülkemiz geçmişte sağ-sol kutuplaşmasından çok acılar yaşamıştır.
Bu tehdit dili bize öyle geliyor ki; ülkemizde eskiden olduğu gibi sokak olayları artsın, kardeşin kardeşe düşman olduğu dönemler tekrarlansın isteniyor. Tabii bu durum en çok da dışarıdaki emperyalist ülkelerin işine gelir.
Kendisini ülkücü, devletini seven birisi olarak tanımlayan bu sahtekar çakal ve çakal sürüsünün kime hizmet ettiğini, kimin değirmenine su taşıdığını Milletimizin görmesi gerekir. CHP; 7 düvele diz çöktüren, emperyalist devletlere boyun eğmeyen, kuvvay-ı milliye ve Milli birliğe yararlı cemiyetlerin tek çatı altında toplandığı ANADOLU VE RUMELİ MÜDAFAİ HUKUK CEMİYETİ’nin devamıdır.
Biz CHP’liler olarak Genel Başkanımızın yanında, HAK, HUKUK, ADALET yolunda yürümeye davam edeceğiz” dedi

Bizi sosyal medyadan takip edin
c 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
11 Mayıs, 2026 14:57 tarihinde yayınlandı
0

Briç turnuvası Türkiye’nin dört bir yanından sporcuları ağırladı

Safranbolu Belediyesinin ev sahipliğinde, Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen “Altın Safran Briç Turnuvası,” Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların katılımıyla tamamlandı.

Safranbolu’da ilk kez gerçekleştirilen ve 9-10 Mayıs tarihlerinde Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva, yaklaşık 250 sporcuyu bir araya getirdi. Zekâ, strateji ve konsantrasyonun ön plana çıktığı müsabakalarda sporcular, Safranbolu Belediyesinin konuğu olarak iki gün boyunca kıyasıya mücadele etti.

Organizasyonun ilk gününde Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Taner Timar ve Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Esat Murat Molva, turnuva salonunu ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Safranbolu Briç Kulübü koordinasyonunda ve belediyenin destekleriyle yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen heyet, yarışmacılara başarı dileklerini ileterek organizasyonun heyecanına ortak oldu.

Safranbolu Belediyesinin ev sahipliği yaptığı bu prestijli turnuva, kentin spor turizmine ve sosyal hayatına katkı sağlayan önemli bir organizasyon olarak kayıtlara geçti. Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların katılımıyla düzenlenen turnuva, 10 Mayıs akşamı gerçekleştirilen final müsabakalarının ardından sona erdi.

ZekA oyunlarına ilgi duyan çok sayıda vatandaşın da takip ettiği organizasyon, Safranbolu Belediyesinin organizasyon başarısıyla birlikte ödül töreninin ardından tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin