Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Aralık, 2017 14:07 tarihinde yayınlandı
0

CHP’de ilk Başkan Adayı belli oldu

CHP İl Başkanı Av. Erdoğan Dinçel’in yeniden aday olmayacağını açıklamasından sonra İl Başkanlığına aday olduğunu açıklayan ilk isim Abdullah Çakır oldu

24 Aralık 2017 Pazar günü İl Kongresini yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP)  Başkan adayları çıkmaya başladı.  CHP Karabük İl Başkanlığı için Abdullah Çakır adaylığını açıkladı.

Parti İl binasında partililerin katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Abdullah Çakır; Kimsesizin kimsesi, sessizlerin sesi olacaklarını söyleyerek, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonuna kadar sahip çıkacağız. Emeğin başkenti Karabük’te partimizi hak ettiği  yere taşıyacağız” dedi.

Çakır açıklamasında şunları söyledi:

“Biz arkadaşlarımızla aday olmayı düşünmeden önce Karabük’te  neler yapabiliriz, neleri değiştire bilirizi düşünerek bu yola çıkmaya karar verdik.

Yapabileceğimiz ilk işin ben değil biz olması gerektiğini düşünerek bizler Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimine talip olduk. Önce Karabük halkının ve basınımızın bunu bilmesini isteriz. Bundan sonra ilk sloganımız başın düştükçe dara Cumhuriyet Halk partisini ara olacaktır.

Değerli delege arkadaşlarım, eğer bizlere bu yetkiyi verirseniz Karabük’te gitmediğimiz köy sıkmadığımız el kalmayacaktır.

İlimizin neresinde sorun varsa, çözümlerimizle beraber bizler orada olacağız. Sessiz toplumun yükselen sesi olacağız.

Karabük halkının üzüntüsü bizim üzüntümüz, sevinci bizim sevincimiz olacaktır.

İyi ve kötü her zaman üyelerimizin ve halkımızın yanında olacağız.

Kimsesizin kimsesi, sessizlerin sesi olmak ilk hedefimiz.

Bundan sonra ben değil, biz olarak tüm üyelerimizi kucaklayacağız.

Beyaz bir sayfa açıp parti içinde kırgın, küskün, kızgın kim varsa onlarla konuşup, düzenli olarak partimizde toplantılar yapıp onların görüşlerini alıp değerlendireceğiz.

Köy köy, mahalle mahalle dolaşıp başta parti üyelerimiz olmak üzere herkesle kucaklaşacağız.

Sürekli partililerimizle ve halkımızla iç içe olup onlarla irtibat halinde olacağız.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonuna kadar sahip çıkacağız. Emeğin başkenti Karabük’te partimizi hak ettiği  yere taşıyacağız.

Sayın delege arkadaşlarım; eğer örgüt çalışsın, her yerde onurla partimizi temsil etsin istiyorsanız bizler buradayız. Bizlere vereceğiniz destekle bunları başarabileceğimize inanıyoruz.

24 Aralık 2017 Saat 11:00’da Karabük Kent Meydanı Belediye Nikah Salonunda yapılacak olan il kongremize tüm delegelerimizi, üyelerimizi, Karabük halkını bekliyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
baskan kavakligil tosyamizin insasi icin calismalarimiz ortak akil anlayisiyla surduruyoruz OjA2lDtw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Başkan Kavaklıgil: “Tosyamızın inşası için çalışmalarımız ortak akıl anlayışıyla sürdürüyoruz”

Muhtarlarla bir araya gelerek istişarede bulunan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Yerel yönetimin en önemli paydaşları olan muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iş birliği sayesinde, Tosyamızın inşası ve ihyası adına ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, muhtarlarla bir araya gelerek ilçede yapılması planlanan projeler ve yatırımlar hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tosya Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen toplantıda, ilçenin geleceğine değer katacak çalışmalar masaya yatırıldı. Mahalle ve sokak bazında planlanan projelerin kapsamlı bir şekilde değerlendirildiği buluşmada, muhtarların talep, görüş ve önerileri tek tek dinlenerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Başkan Kavaklıgil, “Yerel yönetimin en önemli paydaşları olan muhtarlarımızla kurduğumuz güçlü iş birliği sayesinde, Tosyamızın inşası ve ihyası adına ortak akıl anlayışıyla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen bu istişareler, ilçemizin geleceğine yön verecek hizmetlerin şekillenmesinde önemli katkılar sunmaktadır” dedi.

Toplantının sonunda Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ünal Yılmaz, ilçeye katkılarından dolayı Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e plaket takdim etti. Başkan Kavaklıgil ise ilçede uzun yıllardır özveriyle görev yapan Şehreküstü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yörük’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantı, nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverlikleri için muhtarlara teşekkür edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin